آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,260
تعداد مشاهده مقاله19,780,280
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,111,328

1.

اثر پوشش‌های خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 511-525
آزاده فرازمند؛ حسین جلالی؛ علی نجفی

2.

ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 309-318
رضا فرهوش؛ سید محمد علی رضوی

3.

ارزیابی حاصلخیزی خاک دشت اردبیل برای گندم و سیب‌زمینی بر اساس برخی ویژگی‌های شیمیایی خاک با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی و سیستم اطلاعات جغرافیایی

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 45-53
زهرا لطفی آرپاچائی؛ اباذر اسمعلی؛ کاظم هاشمی مجد؛ نصرت اله نجفی

4.

انتشار گازهای گلخانه‏ای و پتانسیل گرمایش جهانی ناشی از مصرف نهاده‏های شیمیایی در زراعت محصولات مهم استان کرمان: - محصولات باغی

دوره 9، شماره 3، مهر 1396، صفحه 689-704
نسیبه پورقاسمیان؛ روح اله مرادی

5.

بررسی تأثیر همزیستی با قارچ مایکوریزا بر شاخصهای رشد و عملکرد ریزغده در گیاهچههای سیبزمینی (Solanum tuberosum)

دوره 28، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 96-106
خسرو پرویزی؛ فرشاد دشتی

6.

بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن به‌همراه مدل‌سازی آن‌ها در قطعات سیب‌زمینی

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 597-607
فاطمه روشنی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

7.

بررسی میزان آب کاربردی، عملکرد و بهره‌وری آب مزارع سیب‌زمینی در شرایط زارعین استان خراسان رضوی

دوره 8، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 51-58
محمد جلینی؛ محمد کریمی؛ جواد باغانی

8.

شناسایی چهار گونه نماتد انگل گیاهی از خانواده Tylenchidae در مزارع سیب‌زمینی منطقه فریدن استان اصفهان

دوره 35، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 11-24
حمیدرضا معروفی معروف آباد؛ عصمت مهدیخانی مقدم؛ حمید روحانی

9.

شناسایی عامل بیماری پوسیدگی نرم و ساق‌سیاه سیب‌زمینی در استان اردبیل

دوره 29، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 273-282
رقیه حاتمی گیگلو؛ پژمان خدایگان؛ ساره بقائی راوری

10.

مدلسازی فرآیند سرخ‌کردن سیب‌زمینی جهت تعیین ضرایب انتقال جرم

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
وحید محمدپور؛ محمدتقی حامد موسویان

11.

مطالعه برخی خصوصیات فیزیکی و جنبه‌های انرژی فرآیند خشک کردن سیب‌زمینی در روش مادون قرمز-خلأ

دوره 6، شماره 2، 1395، صفحه 463-475
نگار حافظی؛ محمد جواد شیخ داودی؛ سید مجید سجادیه؛ محمد اسماعیل خراسانی فردوانی

12.

مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیب‌زمینی

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 309-322
حسام عمرانی فرد؛ محمدحسین عباسپورفرد؛ مهدی خجسته پور؛ علی دشتی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب