1.

Histomorphometric analysis of mature female Japanese quail (Coturnix coturnix japonica) stomach

دوره 13، شماره 1، پاییز و زمستان 2021، صفحه 90-96
Froilan Bernard Reyes Matias؛ Nichole Anne Mananghaya Dela Cruz؛ Marvin Bryan Segundo Salinas Salinas

2.

Recovery effects of pomegranate seed powder on the testes following cadmium poisoning in Japanese quail (Coturnix japonica); A stereological and lipid peroxidation study

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 خرداد 1400
Rahmat Allah Fatahian Dehkordi؛ Shahab Bahadoran؛ Mohammadreza Alijani؛ Abdollnaser Mohebi؛ Hanie Mohammadi

3.

آنالیز آثار متقابل افزایشی، غلبه و ایمپرینتینگQTL با هچ و جنس روی برخی صفات کروموزوم 5 بلدرچین ژاپنی

دوره 9، شماره 1، تابستان 1396، صفحه 125-134
مرجان احمدی؛ علی اسمعیلی زاده کشکوئیه؛ احسان نصیری فر

4.

اثرات تزریق داخل تخم سین‌بیوتیک بر درصد جوجه درآوری، کیفیت جوجه، فراسنجه‌های خونی و عملکردی جوجه‌های تازه تفریخ شده بلدرچین ژاپنی

دوره 13، شماره 3، پاییز 1400، صفحه 389-404
شادیه اسعدی؛ محسن دانشیار؛ یونس علی علی جو

5.

برآورد احتیاجات لیزین قابل هضم در دوره آغازین بلدرچین ژاپنی

دوره 5، شماره 2، پاییز 1392
مصطفی آشوری؛ قاسم جلیلوند؛ مهران مهری؛ غلامرضا زابلی؛ محمود قزاقی

6.

بررسی کارایی مکمل ورمی هوموس در جیرة بلدرچین ژاپنی

دوره 7، شماره 1، پاییز 1394، صفحه 66-76
مصعب احمدی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

7.

تأثیر پودر گیاه چویر (Ferulagoangulata) بر کبد و فرآسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن

دوره 6، شماره 4، بهار 1393، صفحه 342-350
فیروز صمدی؛ عبدالحسین پورخنجر؛ فرزانه گنجی؛ صبا صمدی

8.

تأثیر سطوح مختلف سلنیوم آلی و ویتامین E بر عملکرد و کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی

دوره 4، شماره 1، بهار 1391
حجت صنوبر کلاتی؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران

9.

تأثیر کفیر و عصاره نعناع فلفلی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، کیفیت گوشت، پروفیل لیپیدی، هورمون‌های تیروئیدی و هورمون تستوسترون در بلدرچین ژاپنی گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 خرداد 1400
خلیل میرزاده؛ امین کاظمی زاده؛ زربخت انصاری پیرسرائی

10.

تأثیر منابع مختلف سلنیوم به همراه ویتامینE در جیره غذایی بر عملکردهای تولیدی و خصوصیات کیفی تخم، پاسخ سیستم ایمنی و متابولیت های خونی بلدرچین های ژاپنی تخم گذار

دوره 12، شماره 3، پاییز 1399
ذبیح اله نعمتی؛ حسین احمدیان

11.

تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی

دوره 6، شماره 1، تابستان 1393
طیبه موسی پور؛ محمد سالارمعینی

12.

تاثیر گیاهان دارویی شبدر زرد، موشکورک و آلوئه‌ورا بر بازده تولید، خصوصیات بیوشیمیایی و بار میکروبی گوشت بلدرچین ژاپنی

دوره 12، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 0-0
حسن حبیبی؛ نجمه قحطان

13.

تعیین قابلیت هضم ظاهری و ایلئومی استاندارد شده اسیدهای آمینه ضروری ذرت، گندم، کنجاله سویا و کنجاله گلوتن ذرت در بلدرچین ژاپنی در سن سه هفتگی

دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 353-364
محمود قزاقی؛ احمد حسن آبادی؛ مهران مهری

14.

تهیه و ارزیابی جیره نیمه خالص به منظور مطالعات مربوط به فیبر در بلدرچین ژاپنی

دوره 6، شماره 4، بهار 1393، صفحه 365-373
وجیهه امام پور؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری

15.

مطالعه تاثیر سطوح مختلف دانه خردل فرآوری شده با سولفات آهن بر عملکرد و برخی فرآسنجه‌های خونی در بلدرچین ژاپنی

دوره 7، شماره 2، پاییز 1394، صفحه 153-161
سجاد محب علی؛ محمد سالارمعینی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.