آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,622,989
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,993,426

1.

اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگی‌های کیفی ناگت مرغ سرخ‌شده به‌روش عمیق

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 608-619
حامد مهدویان مهر؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی

2.

بررسی تاثیر پوشش‌دهی بر جذب روغن طی فرآیند سرخ کردن عمیق شیرینی سنتی پیشمه

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 561-571
نجیمه تقوی؛ امان محمد ضیایی فر؛ حبیب الله میرزایی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ حسن صباغی

3.

تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کیتوزان و پروتئین آب‎پنیر حاوی نانوکامپوزیت‌های زیستی و اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری پنیر فتای فراپالایش

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 729-745
مریم گوهرگانی؛ حنان لشکری؛ علیرضا شیرازی نژاد

4.

تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورا و کنسانتره پروتئین آب‌پنیر بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی فیله مرغ سرخ‌شده

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 501-515
خدیجه سادات طباطبایی؛ محمد فاضل

5.

تاثیر پوشش و بسته‌بندی مختلف بر روی تغییرات شاخص رنگ میوه خرمالو در بارگذاری شبیه استاتیکی

دوره 18، شماره 3، مرداد و شهریور 1401، صفحه 1-14
سجاد جعفرزاده؛ محسن آزادبخت؛ فریال وارسته؛ محمد واحدی ترشیزی

6.

درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی‌شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 51-64
محسن زندی؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر؛ ابوالفضل قره‌باغی

7.

کاربرد پوشش‌های فعال خوراکی بر پایه کربوکسی ‌متیل‌سلولز حاوی اسید اولئیک و ترکیبات ضد میکروبی برای بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری تخم مرغ

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
شهرام محمدی؛ بابک قنبرزاده؛ محمود صوتی خیابانی؛ شیوا قیاسی فر؛ سید حسین جلالی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب