آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,416,883
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,405,043

1.

اثر غلظت های مختلف لستین-کلسترول بر خصوصیات اندازۀ ذرات، پتانسیل زتا، کارایی و پایداری درون پوشانی نانولیپوزوم های حامل ویتامین A پالمیتات

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 261-275
بابک قنبرزاده؛ اکرم پزشکی؛ حامد همیشه کار؛ محمد مقدم

2.

ارزیابی بقاء باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس(La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک

دوره 8، شماره 3، مهر 1391
عباس احمدی؛ سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی؛ رضا رضایی مکرم

3.

ارزیابی فاکتورهای مؤثر در تشکیل نانولیپوزوم‌های حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 171-180
سمیرا تیزچنگ؛ محمود صوتی خیابانی؛ رضا رضایی مکرم

4.

افزایش بقای باکتری‌های اسید لاکتیک در سوپ ترخینه به‌عنوان ماتریکس غیرلبنی

دوره 18، شماره 3، مرداد و شهریور 1401، صفحه 69-84
مریم عزیزخانی؛ رفعت کاربخش راوری

5.

الکتروریسی بدون نازل: نانوانکپسولاسیون اسانس زنیان با استفاده از نانوالیاف کیتوزان-ژلاتین

دوره 18، شماره 6، بهمن و اسفند 1401، صفحه 113-126
بهناز وفانیا؛ میلاد فتحی؛ صبیحه سلیمانیان زاد

6.

انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سین‌بیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج

دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 657-679
فرزانه اسمعیلی؛ مهناز هاشمی روان؛ محمدرضا اسحاقی؛ حسن گندمی

7.

بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره معمولی و انکپسوله گیاه اسفرزه (Plantago ovate) بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن آفتابگردان)

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 297-306
مهشید شاملوفر؛ زهرا غیاثوند؛ الهام پایندان

8.

بررسی استفاده از اسیدهای آلی ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد، شاخص‌های خونی، جمعیت میکروبی و گوارش‌پذیری مواد مغذی جوجه‌های گوشتی

دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 77-92
زهره صادقیان؛ محمد کاظمی فرد؛ منصور رضائی؛ سید علی جعفرپور

9.

بررسی امکان تولید رنگ کارامل از دو منبع انگور و خرما و ریزپوشانی آن به روش خشک کن انجمادی

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 145-161
الناز قائم فر؛ سید محمود رضا حجتی

10.

بررسی خصوصیات کیفی و پروفایل اسید چرب پنیر سیاه‌مزگی غنی‎شده با روغن ماهی ریزپوشانی‎شده

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 761-772
انسیه نجات پیرسرایی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ آریا باباخانی؛ الهام امین‌ پور دافچاهی

11.

تهیه نانوذرات لیپوزومی حاوی اسانس کاکوتی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن

دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 231-245
نگین جعفریان؛ افشین آخوندزاده بستی؛ حمیده امتیازی

12.

تولید و ارزیابی نانوکیتوزوم ‌کافئین و پودر نوشیدنی فوری غنی‌سازی شده با آن

دوره 20، شماره 1، بهمن و اسفند 1402، صفحه 135-152
رضوان شاددل؛ شادی رجبی مقدم

13.

ریزپوشانی رنگدانه آنتوسیانینی زرشک با استفاده از خشک‌کن انجمادی

دوره 13، شماره 3، مرداد و شهریور 1396، صفحه 14-27
حسن میرحجتی؛ پروین شرایعی؛ ریحانه احمدزاده قویدل

14.

ریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش توده‌سازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینه‌سازی، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و غنی‌سازی شیر

دوره 19، شماره 3، مرداد و شهریور 1402، صفحه 15-31
ستاره رمضانی؛ محمد شاهدی؛ میلاد فتحی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب