1.

اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده به روش عمیق

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 608-619
حامد مهدویان مهر؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی

2.

بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا

دوره 8، شماره 3، پاییز 1391
هما بقایی؛ فریماه آقایی؛ ناصر صداقت؛ محبت محبی

3.

بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئین سویا و تغییر اندازه ذرات آرد سوخاری بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی ناگت مرغ

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 629-641
مریم سادات ستوده؛ نفیسه سلطانی زاده

4.

تاثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیست فعال خمیر

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 555-568
رضا باتقوا؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ احمد احتیاطی

5.

تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا- صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 365-378
سیما ناجی طبسی؛ الهام مهدیان؛ اکرم آریان فر؛ سارا ناجی طبسی

6.

تولید و بررسی خصوصیات فیزیکی ومکانیکی فیلم ایزوله پروتئین سویا -کتیرا

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 620-629
حمیده سپردار؛ ابراهیم رحیمی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ بهزاد آقابراری

7.

مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش داده شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 512-525
حامد مهدویان مهر؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.