آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,087
تعداد مقالات21,610
تعداد مشاهده مقاله72,960,155
تعداد دریافت فایل اصل مقاله24,763,868

1.

بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا

دوره 8، شماره 3، مهر 1391
هما بقایی؛ فریماه آقایی؛ ناصر صداقت؛ محبت محبی

2.

بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی

دوره 9، شماره 3، مهر 1392
هاشم رضوی سطوتی؛ سید علی مرتضوی؛ منیرالسادات شاکری؛ شهرام بیرقی طوسی؛ الهام اسدالهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب