آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,156
تعداد مقالات22,494
تعداد مشاهده مقاله103,946,553
تعداد دریافت فایل اصل مقاله49,820,161

1.

بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا

دوره 8، شماره 3، مهر 1391
هما بقایی؛ فریماه آقایی؛ ناصر صداقت؛ محبت محبی

2.

بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی

دوره 9، شماره 3، مهر 1392
هاشم رضوی سطوتی؛ سید علی مرتضوی؛ منیرالسادات شاکری؛ شهرام بیرقی طوسی؛ الهام اسدالهی

3.

فیلم‌های خوراکی زیست‌تخریب‌پذیر حاوی امولسیون‌های پیکرینگ دارای اسانس: مروری بر خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی

دوره 21، شماره 3، مرداد و شهریور 1404، صفحه 337-358
حسین میرزائی مقدم؛ آرین نهالکار؛ احمد رجایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب