آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,404,390
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,400,967

1.

بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا

دوره 8، شماره 3، مهر 1391
هما بقایی؛ فریماه آقایی؛ ناصر صداقت؛ محبت محبی

2.

بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی

دوره 9، شماره 3، مهر 1392
هاشم رضوی سطوتی؛ سید علی مرتضوی؛ منیرالسادات شاکری؛ شهرام بیرقی طوسی؛ الهام اسدالهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب