آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,994
تعداد مقالات20,819
تعداد مشاهده مقاله39,527,368
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,296,438

1.

اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی

دوره 10، شماره 3، مهر 1393
فروغ زارع نژاد؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

2.

اثر ال-‌آرژنین و پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات کمی و کیفی خرمای ’پیارم‘ طی انبار

دوره 37، شماره 3، آبان 1402، صفحه 669-683
پوران کریمی تزرجی؛ سمیه رستگار؛ حامد حسن زاده خانکهدانی

3.

اثر پوشش های سلوفان و کیتوزان بر ویژگی های کیفی و انبارمانی فلفل دلمه ای رقم "کالیفرنیا واندر"

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 720-729
میثم محمدی؛ مهدی صیدی؛ اورنگ خادمی

4.

اثر تلقیح با سویه‌های باکتری ریزوبیوم و سطوح نیتروژن بر خصوصیات کمّی و کیفی و محتوی نیتروژن ارقام لوبیاسفید در شرایط آب‌وهوایی استان مرکزی

دوره 9، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 165-176
مسعود دادیور؛ محمدعلی خودشناس؛ جواد قدبیک لو

5.

اثر جاذب کننده‌های مختلف رطوبت بر کیفیت تخمیر سیلاژ حاوی تفاله ی مرطوب سیب‌زمینی

دوره 8، شماره 2، تیر 1395، صفحه 248-257
سعدون محمدیان؛ داریوش علی پور؛ مهدی محمودی ابیانه

6.

اثر مراحل مختلف برداشت بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار ).(Punica granatum L در شرایط آب و هوایی باغملک (استان خوزستان)

دوره 28، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 71-79
فرزانه پایمرد؛ مختار حیدری؛ محمدحسین دانشور؛ نوراله معلمی

7.

ارزیابی تأثیر اقلیم بر مواد مؤثره زعفران (کروسین، پیکروکروسین و سافرانال) در منطقه بناب شهرستان مرند

دوره 35، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 579-590
سعیده علیزاده سالطه؛ مینا امانی

8.

ارزیابی قابلیت جایگزینی و مقایسه خصوصیات رشدی و کیفی چمن‌های شبدری با چمن‌های گراسی رایج در فضای سبز به منظور کاهش هزینه‌های سرزنی

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 15-28
الهام سعیدی پویا؛ علی تهرانی فر؛ علی گزانچیان؛ فاطمه کاظمی؛ محمود شور

9.

ارزیابی کیفیت دانشگاه‌های ایران از بعد اجتماعی - فرهنگی

دوره 18، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 220-193
عاطفه ریگی

10.

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوبیوشیمیایی میوه‌ی ارقام جدید نارنگی نوشین و شاهین طی دوره انبارداری

دوره 31، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 751-764
جواد فتاحی مقدم؛ سیده الهام سیدقاسمی؛ کاظم نجفی

11.

انتخاب الگوریتم بهینه‌ی طبقه‌بندی و تشخیص تقلب در روغن زیتون با استفاده از ماشین‌بویایی

دوره 11، شماره 2، 1400، صفحه 371-383
محمدرضا زارع زاده؛ محمد ابونجمی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ فاطمه آذری کیا

12.

بررسی اثرات زیست محیطی هجوم جبهه های آب شور به آبخوان های کویری (مطالعه موردی: استان خراسان جنوبی- آبخوان سرایان)

دوره 31، شماره 3، مرداد 1396، صفحه 673-688
حمید کاردان مقدم؛ محمد ابراهیم بنی حبیب

13.

بررسی اثر ترینگزاپک اتیل بر افزایش مقاومت به تنش خشکی در چمن علف گندمی بیابانی (Agropyron desertorum)

دوره 31، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 14-24
محمد حسین شیخ محمدی؛ نعمت الله اعتمادی؛ علی نیکبخت

14.

بررسی امکان حفظ کیفیت میوه پرتقال تامسون‌ناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) با استفاده از تیمارهای پوششی در انبار معمولی

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 458-472
زهرا شعبانیان؛ جواد فتاحی مقدم؛ سید ابولحسن علوی

15.

بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی

دوره 16، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 25-35
تکتم یاسمنی فریمانی؛ محمدعلی حصاری نژاد؛ مریم تات

16.

بررسی تاثیر غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک و اسید سیتریک بر برخی از ویژگی های کیفی و بار میکروبی هندوانه برش‌خورده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 15 مرداد 1403
وحید عجمی؛ سید حسین نعمتی

17.

بررسی کاربرد امولسیفایرهای ژلی برای کاهش اسیدیته چربی در کیک لایه ای

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 335-346
راحله بذرافشان؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ عارف اولاد غفاری

18.

تأثیر بازدارنده نیترات‌سازی 3 و4 دی متیل پیرازول فسفات بر کارایی مصرف نیتروژن در اسفناج

دوره 35، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 237-250
محبوبه قیطاسی؛ شهرام کیانی؛ علیرضا حسین پور

19.

تأثیر ترکیبی بسته‌بندی تحت خلاء و عصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 533-542
فاطمه خدری؛ آی ناز خدانظری

20.

تأثیر سطوح تنش خشکی و کمپوست زباله شهری بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی

دوره 9، شماره 4، دی 1390، صفحه 670-677
محمد فروزنده؛ علیرضا سیروس مهر؛ احمد قنبری؛ محمدرضا اصغری پور؛ عیسی خمری

21.

تأثیر محلول‌پاشی کلرید کلسیم و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه عناب (Ziziphus jujuba Mill.)

دوره 37، شماره 3، آبان 1402، صفحه 769-786
محمد علی احمدی؛ سعید دقیقی؛ فرهاد آذرمی آتاجان؛ حسن بیات

22.

تأثیر موسیلاژ اسفرزه و اسانس آویشن شیرازی بر بار میکروبی و بهبود نگهداری هویج برش تازه

دوره 29، شماره 3، آذر 1394، صفحه 406-415
مجید عزیزی؛ زینب صفایی؛ سمیه میرمصطفایی؛ شادی بلوریان؛ نگار رحیمی

23.

تاثیر خواص فیزیولوژیکی گلابی بر مقدار ضریب دی‌الکتریک میوه

دوره 11، شماره 1، 1400، صفحه 71-81
محمدجواد محمودی؛ محسن آزادبخت

24.

تغییرات رنگ و وزن برش های موز پوشش داده شده با صمغ به: اثر غلظت، دما و مدت انبارداری

دوره 14، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 75-85
رضا فرهمندفر؛ مریم اثنی عشری؛ میلاد امرایی؛ محمد صالحی

25.

شناسایی و اولویت بندی نیازمندی های مشتریان از تراکتور با روش QFD

دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 270-284
هوشنگ تقی زاده؛ مصطفی ضیائی حاجی پیرلو؛ وحید خدرلی؛ بهزاد شمسی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب