1.

اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی

دوره 10، شماره 3، پاییز 1393
سیدهادی پیغمبردوست؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

2.

اثر پوشش های سلوفان و کیتوزان بر ویژگی های کیفی و انبارمانی فلفل دلمه ای رقم "کالیفرنیا واندر"

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 720-729
میثم محمدی؛ مهدی صیدی؛ اورنگ خادمی

3.

اثر جاذب کننده‌های مختلف رطوبت بر کیفیت تخمیر سیلاژ حاوی تفاله ی مرطوب سیب‌زمینی

دوره 8، شماره 2، پاییز 1395، صفحه 248-257
سعدون محمدیان؛ داریوش علیپور؛ مهدی محمودی ابیانه

4.

اثر مراحل مختلف برداشت بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار ).(Punica granatum L در شرایط آب و هوایی باغملک (استان خوزستان)

دوره 28، شماره 1، بهار 1393، صفحه 71-79
فرزانه پایمرد؛ مختار حیدری؛ محمد حسین دانشور؛ نوراله معلمی

5.

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوبیوشیمیایی میوه‌ی ارقام جدید نارنگی نوشین و شاهین طی دوره انبارداری

دوره 31، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 751-764
جواد فتاحی مقدم؛ سیده الهام سیدقاسمی؛ کاظم نجفی

6.

انتخاب الگوریتم بهینه‌ی طبقه‌بندی و تشخیص تقلب در روغن زیتون با استفاده از ماشین‌بویایی

دوره 11، شماره 2، 1400، صفحه 371-383
محمدرضا زارع زاده؛ محمد ابونجمی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ فاطمه آذری کیا

7.

بررسی اثرات زیست محیطی هجوم جبهه های آب شور به آبخوان های کویری (مطالعه موردی: استان خراسان جنوبی- آبخوان سرایان)

دوره 31، شماره 3، تابستان 1396، صفحه 673-688
حمید کاردان مقدم؛ محمد ابراهیم بنی حبیب

8.

بررسی اثر ترینگزاپک اتیل بر افزایش مقاومت به تنش خشکی در چمن علف گندمی بیابانی (Agropyron desertorum)

دوره 31، شماره 1، بهار 1396، صفحه 14-24
محمد حسین شیخ محمدی؛ نعمت الله اعتمادی؛ علی نیکبخت

9.

بررسی امکان حفظ کیفیت میوه پرتقال تامسون‌ناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) با استفاده از تیمارهای پوششی در انبار معمولی

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 458-472
زهرا شعبانیان؛ جواد فتاحی مقدم؛ سید ابولحسن علوی

10.

بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی

دوره 16، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 25-35
تکتم یاسمنی فریمانی؛ محمدعلی حصاری نژاد؛ مریم تات

11.

بررسی کاربرد امولسیفایرهای ژلی برای کاهش اسیدیته چربی در کیک لایه ای

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 335-346
راحله بذرافشان؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ عارف اولاد غفاری

12.

تأثیر بازدارنده نیترات‌سازی 3 و4 دی متیل پیرازول فسفات بر کارایی مصرف نیتروژن در اسفناج

دوره 35، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 237-250
محبوبه قیطاسی؛ شهرام کیانی؛ علیرضا حسین پور

13.

تأثیر سطوح تنش خشکی و کمپوست زباله شهری بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی

دوره 9، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 670-677
محمد فروزنده؛ علیرضا سیروس مهر؛ احمد قنبری؛ محمد رضا اصغری پور؛ عیسی خمری

14.

تأثیر موسیلاژ اسفرزه و اسانس آویشن شیرازی بر بار میکروبی و بهبود نگهداری هویج برش تازه

دوره 29، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 406-415
مجید عزیزی؛ زینب صفایی؛ سمیه میرمصطفایی؛ شادی بلوریان؛ نگار رحیمی

15.

تاثیر ترکیبی بسته‌بندی تحت خلاء وعصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 533-542
فاطمه خدری؛ آی ناز خدانظری

16.

تاثیر خواص فیزیولوژیکی گلابی بر مقدار ضریب دی‌الکتریک میوه

دوره 11، شماره 1، 1400، صفحه 71-81
محمدجواد محمودی؛ محسن آزادبخت

17.

تغییرات رنگ و وزن برش های موز پوشش داده شده با صمغ به: اثر غلظت، دما و مدت انبارداری

دوره 14، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 75-85
رضا فرهمندفر؛ مریم اثنی عشری؛ میلاد امرایی؛ محمد صالحی

18.

شناسایی و اولویت بندی نیازمندی های مشتریان از تراکتور با روش QFD

دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 270-284
هوشنگ تقی زاده؛ مصطفی ضیائی حاجی پیرلو؛ وحید خدرلی؛ بهزاد شمسی

19.

مطالعه تغییرات عملکرد برگ سبز و کیفیت چای سیاه در شیوه‌های متفاوت برداشت دستی

دوره 27، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 227-234
شیوا روفی‌گری حقیقت؛ احمد شیرین فکر؛ کلثوم چراغی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.