1.

اثر تاریخ های مختلف کاشت برخی گیاهان همراه بر کنترل علف های هرز، صفات مورفولوژیک و عملکرد ذرت دانه ای (Zea mays L.) سینگل کراس 504

دوره 5، شماره 3، بهار 1392، صفحه 212-219
فرهود یگانه پور؛ سعید زهتاب سلماسی؛ مصطفی ولیزاده

2.

اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، محتوای نیترات، عملکرد اسانس و برخی صفات فیزیولوژیکی چهار رقم ریحان

دوره 34، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 285-301
فرج مویدی؛ سجاد کردی؛ علی اشرف مهرابی؛ سهیلا دست برهان

3.

بررسی اثرات نوع ژنوتیپ و غلظت های مختلف بنزیل آدنین بر باززایی مستقیم شاخساره ریحان (Ocimum basilicum) در شرایط درون شیشه ای

دوره 26، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 434-439
فرهاد اصغری؛ عباس حسنی؛ بهمن حسینی؛ جواد فرخی

4.

بررسی اثر ترکیبات ضدتعرق طبیعی بر برخی از صفات فیزیولوژیکی و بیولوژیکی گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum) تحت شرایط تنش خشکی

دوره 29، شماره 1، بهار 1394، صفحه 55-67
روح اله عامری؛ مجید عزیزی؛ علی تهرانی‌فر؛ وحید روشن سروستانی

5.

بررسی اثر کودهای زیستی بیوسولفور و نیتروکسین و پلیمر سوپرجاذب بر رشد، عملکرد و کمیّت اسانس گیاه دارویی ریحان

دوره 26، شماره 3، پاییز 1391
رضا شاه حسینی؛ رضا اُمیدبیگی؛ داوود کیانی

6.

بررسی تاثیر آنتی‌اکسیدانی اسانس بخش‌های هوایی مریم‌گلی کبیر (Salvia sclarea) و ریحان (Ocimum basilicum) در پنیر سفید ایرانی

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 346-362
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

7.

بررسی تاثیر اسانس‌های ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 286-295
مریم عزیزخانی؛ فهیمه توریان؛ مریم بریری

8.

بررسی توانایی سویه‌های مختلف Agrobacterium rhizogenes در القای ریشه مویین و تولید متابولیت‌های ثانویه در گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.)

دوره 34، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 273-284
مریم زارع حسن آبادی؛ علی گنجعلی؛ مهرداد لاهوتی؛ نسرین مشتاقی

9.

برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum))، مریم ‏گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 43-56
هاجر شهسوار؛ مرضیه بلندی؛ هما بقایی

10.

تأثیر سایکوسل بر صفات مورفولوژیک، درصد‌‌ ازت و پتاسیم در شرایط تنش خشکی گیاه ریحان

دوره 14، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 343-353
عباس رضائی استخروییه؛ بهاره بابایی

11.

مقایسه درصد و اجزای اسانس دو ژنوتیپ ریحان افریقایی (Ocimum gratissimum L.) در دو فصل بهار و پائیز

دوره 35، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 209-221
فرنوش ملکشاهی؛ علی اشرف مهرابی اولادی؛ الهه توکل؛ خسرو مهدی خانلو؛ وحید شریعتی

12.

مقایسه رشد، غلظت عناصر غذایی و میزان اسانس دو رقم ریحان (Ocimum basilicum) بومی ایران در دو سیستم کشت هیدروپونیک و آکواپونیک

دوره 27، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 235-246
حمید رضا روستا؛ سمیه عرب پور



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.