آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,256
تعداد مشاهده مقاله19,712,693
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,056,968

1.

اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره فنولی برگ‌های پونه کوهی (Origanum vulgar L.)

دوره 15، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 89-101
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری

2.

بررسی اثر روش‌های مختلف خشک کردن برگ بلوط گونه Q. persica و افزودن پلی‎اتیلن‎گلیکول بر غلظت ترکیبات فنولی، جمعیت پروتوزوآیی و تولید گاز متان

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 449-462
زینب غلامی؛ فرشید فتاح نیا؛ حسین جهانی عزیزآبادی؛ گلناز تاسلی

3.

بررسی تأثیر پوشش نانوامولسیون اسانس زرین گیاه در محلول کیتوزان بر ویژگی‌های کیفی گندم جوانه‌زده با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 785-802
نسیم نجفی؛ هاجر عباسی

4.

بررسی تأثیرفصل برداشت و شرایط دم آوری بر میزان کل ترکیبات فنولیک چای سبز ایرانی

دوره 8، شماره 4، دی 1391
رضا نصیری راد؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ امیرحسین الهامی راد؛ شیوا روفیگری حقیقت

5.

تأثیر اسیدهیومیک و چای‌کود مواد آلی بر فیزیولوژی گیاهی و ویژگی‌های میوه پپینو (Solanum muricatum)

دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 59-68
جمال جوانمردی؛ عذرا حسن شاهیان

6.

تاثیر اسانس برخی گیاهان دارویی و پوشش پلی‌اتیلنی بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم شیشه‌کپ)

دوره 27، شماره 3، آذر 1392، صفحه 318-325
یحیی سلاح ورزی؛ علی تهرانی فر

7.

تعیین مناسب‌ترین زمان برداشت میوه زیتون ارقام 'زرد' و 'آربکین' بر اساس ویژگی‌های فیزیولوژیک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 دی 1401
سعیده کیوانفر؛ داود هاشم آبادی؛ بهزاد کاویانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب