تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,872 |
تعداد مقالات | 19,703 |
تعداد مشاهده مقاله | 11,643,656 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,598,503 |
1. | اثر پودر پنیر و امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن | |
دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 423-435 | ||
بهاره صحرائیان؛ فاطمه پورحاجی؛ بهروز علیزاده بهبهانی | ||
2. | ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پکتین استخراج شده از پسماند بادمجان با استفاده از امواج فراصوت | |
دوره 15، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 477-484 | ||
محمد نوشاد؛ محمدامین مهرنیا؛ نسیم دهقان | ||
3. | بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت | |
دوره 9، شماره 1، فروردین 1392 | ||
رسول کدخدایی؛ آرش کوچکی؛ سید محمد علی رضوی | ||
4. | بهینهسازی استخراج اسانس کرفس و فعالیت آنتی اکسیدانی آن با استفاده از روش سطح پاسخ و امواج التراسونیک | |
دوره 32، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 171-183 | ||
فاطمه سلیمی؛ محمد فتاحی؛ جواد حمزه ئی | ||
5. | بهینهسازی استخراج پکتین از تفاله گوجهفرنگی به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ | |
دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 91-105 | ||
مهدی زاهدی؛ زهره حمیدی؛ حسن احمدی گاولیقی | ||
6. | تأثیر امواج فراصوت بر استخراج قند و خواص مکانیکی چغندرقند | |
دوره 3، شماره 2، 1392، صفحه 144-153 | ||
کبری هدایتی؛ باقر عمادی؛ مهدی خجسته پور؛ شهرام بیرقی طوسی | ||
7. | تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی | |
دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 31-40 | ||
سحر پاکباطن؛ مهدی کریمی؛ امیرحسین الهامی راد؛ زهرا شیخ الاسلامی | ||