آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,635,392
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,713,043

1.

اثر پودر پنیر و امواج فراصوت بر ویژگی‏‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 423-435
بهاره صحرائیان؛ فاطمه پورحاجی؛ بهروز علیزاده بهبهانی

2.

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پکتین استخراج شده از پسماند بادمجان با استفاده از امواج فراصوت

دوره 15، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 477-484
محمد نوشاد؛ محمدامین مهرنیا؛ نسیم دهقان

3.

بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت

دوره 9، شماره 1، فروردین 1392
رسول کدخدایی؛ آرش کوچکی؛ سید محمد علی رضوی

4.

بهینه‌سازی استخراج اسانس کرفس و فعالیت آنتی اکسیدانی آن با استفاده از روش سطح پاسخ و امواج التراسونیک

دوره 32، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 171-183
فاطمه سلیمی؛ محمد فتاحی؛ جواد حمزه ئی

5.

بهینه‌سازی استخراج پکتین از تفاله گوجه‌فرنگی به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 91-105
مهدی زاهدی؛ زهره حمیدی؛ حسن احمدی گاولیقی

6.

تأثیر امواج فراصوت بر استخراج قند و خواص مکانیکی چغندرقند

دوره 3، شماره 2، 1392، صفحه 144-153
کبری هدایتی؛ باقر عمادی؛ مهدی خجسته پور؛ شهرام بیرقی طوسی

7.

تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 31-40
سحر پاکباطن؛ مهدی کریمی؛ امیرحسین الهامی راد؛ زهرا شیخ الاسلامی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب