تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,800 |
تعداد مقالات | 19,140 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,442,465 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,762,963 |
1. | اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیمپز منجمد | |
دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 508-520 | ||
سید علی مرتضوی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی قیافه داودی | ||
2. | بررسی اثر صمغ عربی و صمغ گوار بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb12) در ماست منجمد پروبیوتیک | |
دوره 8، شماره 4، دی 1391 | ||
راحیل رضایی؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد | ||
3. | تأثیر افزودن پوست انار، صمغ گوار و آنزیم همیسلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته گندم | |
دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 217-228 | ||
سپیده اعتزازیان؛ محمد فاضل؛ هاجر عباسی | ||