آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,669,491
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,029,819

1.

اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم‌پز منجمد

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 508-520
سید علی مرتضوی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی قیافه داودی

2.

بررسی اثر صمغ عربی و صمغ گوار بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb12) در ماست منجمد پروبیوتیک

دوره 8، شماره 4، دی 1391
راحیل رضایی؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد

3.

تأثیر افزودن پوست انار، صمغ گوار و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته گندم

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 217-228
سپیده اعتزازیان؛ محمد فاضل؛ هاجر عباسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب