آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,259
تعداد مشاهده مقاله19,745,716
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,080,246

1.

اثر آرد ذرت بر ویژگی‎های کیفی ناگت میگوی سرخ‎شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآماده‎سازی

دوره 8، شماره 4، دی 1391
فرشته دهقان نصیری؛ محبت محبی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ محمدحسین حدادخداپرست

2.

اثر پوشش‌های خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 511-525
آزاده فرازمند؛ حسین جلالی؛ علی نجفی

3.

ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 309-318
رضا فرهوش؛ سید محمد علی رضوی

4.

بررسی تاثیر پوشش‌دهی بر جذب روغن طی فرآیند سرخ کردن عمیق شیرینی سنتی پیشمه

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 561-571
نجیمه تقوی؛ امان محمد ضیایی فر؛ حبیب الله میرزایی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ حسن صباغی

5.

بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن به‌همراه مدل‌سازی آن‌ها در قطعات سیب‌زمینی

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 597-607
فاطمه روشنی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

6.

بهینه‌سازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک

دوره 10، شماره 1، فروردین 1393
مسعود هاشمی شهرکی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ محمد قربانی

7.

تاثیر افزودن هیدروکلوئید زانتان در پوشش میگوی سوخاری وانامی (Litopenaeus vannamei) برجذب روغن، شاخص‌های کیفیت غذایی و خصوصیات حسی

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 107-118
بتول عطار؛ سیده زهرا سیدالنگی؛ سارا جرجانی

8.

کاربرد ترکیبات هیدروکلوئیدی (زانتان و کربوکسی‌متیل سلولز) در فرمولاسیون دونات با هدف کاهش جذب روغن

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 919-940
حسن صباغی

9.

مدل‌سازی جذب روغن قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخ‎کردن عمیق

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 349-362
مهدی برمور؛ جلال دهقان نیا؛ بابک قنبرزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب