1.

اثر جایگزینی سیلوی ذرت با سطوح متفاوت کاه گندم عمل آوری شده با گاز آمونیاک برعملکرد، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه ای و فراسنجه های خونی تلیسه های هلشتاین

دوره 5، شماره 4، بهار 1392
صمد صادقی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ عبدالمنصور طهماسبی

2.

ارزش تغذیه‌ای گیاه خار مریم برای گوسفند و تاثیر آن بر هضم مواد فیبری و پروتئینی

دوره 7، شماره 3، بهار 1394، صفحه 267-277
علی مجدم؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ صالح طباطبائی وکیلی

3.

بررسی خصوصیات مکانیکی و تجزیه‌پذیری بیوپلاستیک تهیه شده از سلولز کاه و الیاف خرما

دوره 4، شماره 1، 1393، صفحه 21-29
حسام عمرانی فرد؛ احمد غضنفری مقدم؛ محسن یوسفی انصاری

4.

تأثیر تغذیه‌ سیلاژ تفاله‌ پرتقال بر عملکرد پرواری بره‌های نر نژاد زل

دوره 8، شماره 4، بهار 1396، صفحه 584-601
آناهیتا تیموری چمه بن؛ اسداله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل؛ علیرضا جعفری صیادی

5.

تاثیر جایگزینی سطوح مختلف کاه گندم با برگ خرما بر عملکرد و سلامتی بره‌های بلوچی

دوره 7، شماره 4، بهار 1394، صفحه 406-412
رضا ولی زاده؛ امین صلاحی؛ مهدی محمودی ابیانه؛ محمود سالمی

6.

تعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی

دوره 6، شماره 1، تابستان 1393
حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ پرویز یاسان؛ جلیل شجاع؛ علی نیکخواه

7.

تعیین ارزش غذایی کاه گندم عمل آوری شده با سطوح متفاوت گاز و مایع آمونیاک با استفاده از روشهای تولید گاز و کیسه های نایلونی

دوره 7، شماره 3، بهار 1394، صفحه 257-266
صمد صادقی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ عبدالمنصور طهماسبی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.