آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,267
تعداد مشاهده مقاله20,250,518
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,417,201

1.

برآورد حجم سیب و تورفتگی‌های آن، به کمک پردازش تصویر و شبکه‏ ی عصبی

دوره 4، شماره 1، 1393، صفحه 57-64
مرتضی جعفرلو؛ رحمان فرخی تیمورلو

2.

بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی

دوره 9، شماره 3، مهر 1392
اعظم حاج محمدی؛ جواد کرامت؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومان مولوی

3.

بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچه‌ی سرخ‌شده) هنگام سرخ شدن به‌روش عمیق

دوره 10، شماره 1، فروردین 1393
آرش قیطران پور؛ مسعود تقی زاده؛ حامد مهدویان مهر؛ محمدرضا عبدالهی مقدم

4.

تعیین رابطه بین حجم و وزن میوه گلابی با میزان کبودی در اثر اعمال بار ضربه‌ای با استفاده از روش غیرمخرب سی‌تی ‌اسکن

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 341-353
محسن آزادبخت؛ محمدجواد محمودی؛ محمد واحدی ترشیزی

5.

مقایسه صفات مورفولوژیک ریشه ارقام قدیمی وجدید جو (Hordeum vulgare L.)

دوره 12، شماره 4، دی 1393، صفحه 641-648
نرجس مشفقی؛ حمیدرضا خزاعی؛ محمد کافی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب