آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,963
تعداد مقالات20,594
تعداد مشاهده مقاله28,033,264
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,358,063

1.

بررسی اثر سرعت دورانی، دما، نوع پیچ فشاری و قطر دای بر میزان روغن استخراج‌شده از دانه روغنی کنجد

دوره 10، شماره 2، 1399، صفحه 325-336
منصور عسافی؛ رسول معمار دستجردی؛ محمد نوشاد

2.

بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران

دوره 9، شماره 1، فروردین 1392
جواد توکلی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ محمود امینلاری؛ علی شریف

3.

بررسی میزان املاح معدنی در دانه کنجد و انتقال آن به روغن ارده و کنجد تصفیه

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 491-499
سمیه خیراتی رونیزی؛ فاطمه اکرمی مهاجری؛ حمدالله مشتاقی بروجنی؛ سارا جام بر سنگ؛ حسین کیانی؛ الهام خلیلی صدرآباد

4.

تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد

دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 367-382
صدیقه یزدان پناه؛ سارا محمدی؛ امیرحسین الهامی راد

5.

تولید نانوامولسیون بر پایه روغن بادام شیرین و کنجد با استفاده از امواج فراصوت و ارزیابی ویژگی‌های آن

دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 514-526
معصومه حیدری قره چشمه؛ اکرم آریان فر؛ الهام مهدیان؛ سارا ناجی طبسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب