آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,086
تعداد مقالات21,597
تعداد مشاهده مقاله71,511,894
تعداد دریافت فایل اصل مقاله24,497,568

1.

ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی‌های فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی

دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 140-151
سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی؛ مرضیه معین فرد

2.

تأثیر مدت زمان رسیدگی بر پروفیل اسیدهای چرب و آمینواسید آزاد پنیر محلی کردی

دوره 10، شماره 3، مهر 1393
الناز میلانی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ سید علیرضا وکیلی

3.

شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات

دوره 9، شماره 2، تیر 1392
محمد رضا عدالتیان دوم؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ سید علی مرتضوی؛ مجید هاشمی؛ مسعود یاورمنش


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب