آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,151
تعداد مقالات22,437
تعداد مشاهده مقاله102,401,890
تعداد دریافت فایل اصل مقاله45,678,749

1.

ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی‌های فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی

دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 140-151
سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی؛ مرضیه معین فرد

2.

تأثیر مدت زمان رسیدگی بر پروفیل اسیدهای چرب و آمینواسید آزاد پنیر محلی کردی

دوره 10، شماره 3، مهر 1393
الناز میلانی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ سید علیرضا وکیلی

3.

شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات

دوره 9، شماره 2، تیر 1392
محمد رضا عدالتیان دوم؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ سید علی مرتضوی؛ مجید هاشمی؛ مسعود یاورمنش


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب