آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,394,927
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,397,107

1.

اثر پوترسین بر کیفیت پس از برداشت، ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی گلچه‌های کلم بروکلی (Brassica oleracea L. cv Italica)

دوره 28، شماره 3، آذر 1393، صفحه 303-311
فاطمه جعفرپور؛ داوود بخشی؛ محمود قاسم نژاد؛ رضا حسن ساجدی

2.

اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 159-170
ندا درخشان؛ علی اکبر شکوهیان؛ بهرام فتحی آچاچلوئی

3.

اثر تنش کم‌آبیاری و محلول‌پاشی با اسید آسکوربیک و اسید جاسمونیک بر برخی از متابولیت‌های ثانویه، عملکرد دانه و روغن ژنوتیپ‌های گلرنگ

دوره 17، شماره 4، دی 1398، صفحه 591-603
فاطمه محتشمی؛ محمودرضا تدین؛ پرتو روشندل

4.

اثر کاربرد کودهای آلی و زیستی بر خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی رازیانه (Foeniculum vulgar Miller) در شرایط گلخانه

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 285-306
سید امیرحمزه بهاری میمندی؛ شهرام شرف زاده؛ امید علیزاده؛ فرود بذرافشان؛ بهرام امیری

5.

اثر نیتریک اکساید و آربوسکولار میکوریزا بر برخی صفات فیزیولوژیک گیاه شیرین‌بیان تحت تنش شوری

دوره 33، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 53-64
آرزو صفرزاده؛ گیتی برزین؛ داریوش طالعی

6.

اثر ورمی‌کمپوست و نیتروکسین بر رشد رویشی و برخی صفات بیوشیمیایی در گیاه دارویی اکلیل کوهی (.Rosmarinus officinalis L)

دوره 30، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 178-184
فرزانه نوربخش؛ ویدا چالوی؛ وحید اکبرپور

7.

ارزیابی برخی پارامترهای بیوشیمایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) در واکنش به ورمیکمپوست و سولفات مس

دوره 36، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 389-400
محمد حسین امینی فرد؛ محبوبه عسگریان؛ مهدی جهانی؛ مهدی خیاط

8.

ارزیابی تنوع برخی از شاخص‌های فیتوشیمیایی و اثرات ضدباکتریایی در عصاره ارقام ایرانی گل داوودی (Dendranthema morifolium Ramat.)

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 149-161
شیرین تقی پور؛ عبداله احتشام نیا؛ حامد خدایاری؛ حسن مومیوند

9.

ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ‌های مختلف بنه (Pistacia atlantica ) در مرحله سبز

دوره 35، شماره 3، آذر 1400، صفحه 447-458
صلاح الدین مصلحتی فرد؛ حمید حسن پور

10.

بررسی اثر نگهداری در دمای محیط(25 درجه سلسیوس) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیست‌فعال میوه زغال اخته

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 759-770
روح اله پاشایی بهرام؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ جواد حصاری؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ صمد بدبدک؛ بیوک آقا فرمانی

11.

بررسی تأثیر خاکپوش و محلول‌پاشی با محرک زیستی استیمپلکس و کود دکاپ بر رشد و برخی صفات فیزیوشیمیایی ریحان

دوره 34، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 15-32
لمیا وجودی مهربانی

12.

بررسی خصوصیات ادافیکی، مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی جمعیت‌های وحشی گیاه گلدر (Otostegia persica B.) در رویشگاه‌های بلوچستان، ایران

دوره 36، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 429-442
منیره نعمتی نژاد؛ عبدالشکور رئیسی؛ محمد رضا اصغری پور؛ فاطمه نصرتی

13.

بررسی میزان تغییرات خصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی جمعیت‌های مختلف پولک (Stachys inflata Benth.) در استان همدان

دوره 34، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 247-260
مهتاب صالحی؛ رمضان کلوندی

14.

بررسی ویژگی‌های اکوفیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و علف‌کشی اسطوخودوس افراشته، سنا بومی، زامور و بادمجان وحشی

دوره 37، شماره 2، مرداد 1402، صفحه 391-407
حسین غلامی؛ محمدجمال سحرخیز؛ محسن شیردل؛ کهزاد سرطاوی؛ حمید مزارعی

15.

بهبود فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی گیاه دارویی ریحان تحت تأثیر گونه‌های مختلف قارچ میکوریزا در شرایط تنش کم‌آبی

دوره 37، شماره 2، مرداد 1402، صفحه 377-389
مینا امانی؛ محسن سبزی نوجه ده؛ سعیده علیزاده سالطه؛ مهدی یونسی حمزه خانلو؛ بیوک آقا فرمانی؛ حسین هاتف هریس؛ شیوا محمدیان؛ سودا پیرطریقت

16.

تأثیر اشعه ماورابنفش (UV-C) بر رنگیزه‌های فتوسنتزی و پارامترهای بیوشیمیایی گیاه خرفه (Portulaca oleracea)

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 319-328
زینب السادات شاه زیدی؛ سعید حسامی تکلو؛ لیلا امجد؛ حکیمه زالی؛ علیرضا ایرانبخش

17.

تأثیر چند پایه مختلف مرکبات بر میزان ترکیبات بیوشیمیایی پرتقال پارسون براون و مارس در جیرفت

دوره 27، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 10-17
کامبیز مشایخی؛ حسین صادقی؛ وحید اکبرپور؛ صادق آتشی؛ سید جواد موسوی زاده؛ ملیحه آبشایی؛ زهره نظری

18.

تأثیر سطوح مختلف اسیدهیومیک و سولفات روی بر صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی مریم گلی (Salvia officinalis L.)

دوره 37، شماره 3، آبان 1402، صفحه 615-627
فاطمه خسروی؛ محمدعلی بهمنیار؛ وحید اکبرپور

19.

تأثیر محلول‌پاشی اسید فولویک و هورمون تریاکانتانول بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی و مواد مؤثره گیاه دارویی گل همیشه بهار (Calendula officinalis)

دوره 37، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 167-179
هدیه تقی زاده باغچه جوقی؛ سعیده علیزاده سالطه؛ منصور مطلوبی

20.

تأثیر نظام‌های خاک‌ورزی، مدیریت بقایای گیاهی و کاربرد کود پتاسیم بر عملکرد و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 633-647
زهرا میر؛ احمد قنبری؛ مهدی دهمرده؛ محمود رمرودی؛ محمدرضا اصغری پور

21.

تاثیر حلال‌های مختلف بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه عناب (Ziziphus jujube Miller)

دوره 31، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 158-166
غلامحسین داوری نژاد؛ سیده فائزه تقی زاده؛ جواد اصیلی

22.

تاثیر کاربرد ورمی‌کمپوست و باکتری‌های محرک رشد گیاه (PGPR) بر عملکرد، صفات رویشی و متابولیت‌های ثانویه ریحان (L. Ocimum basilicuum)

دوره 36، شماره 3، آذر 1401، صفحه 591-602
سلیمه مختومی؛ شبنم خوشبخت؛ عباسعلی نوری نیا

23.

خصوصیات بیوشیمیایی میوه دوازده ژنوتیپ بومی زرشک (Berberis spp.)

دوره 37، شماره 2، مرداد 1402، صفحه 293-306
احمد بالندری؛ مجید عزیزی؛ مهسا خدابنده

24.

غربالگری اکوتیپ‌های بید علفی پونه‌ای ایران از لحاظ ظرفیت آنتی اکسیدانی

دوره 34، شماره 3، آذر 1399، صفحه 405-416
میترا محمدی بازرگانی

25.

مقایسه خواص ضداکسایشی زرشک تازه integerrima×Vulgaris)) Berberis در حلال‌های آبی و الکلی

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 296-307
فریده شریفی؛ لطیفه پوراکبر



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب