آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,102
تعداد مقالات21,752
تعداد مشاهده مقاله87,479,477
تعداد دریافت فایل اصل مقاله26,051,056

1.

اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 305-317
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ رضا فرهوش؛ پوران ابریشم چی

2.

اثر تنظیم‌کننده‌های زیستی بر صفات مورفولوژیک، فیزیولوژیک و ترکیبات اسانس Ammi visnaga (L.)

دوره 11، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 309-320
دیاکو رسولی؛ رقیه محمدپور وشوایی؛ براتعلی فاخری

3.

اثر محلول‌پاشی کلسیم‌کلرید و اسیدآسکوربیک و زمان برداشت بر صفات کیفی میوه ‌گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum cv. SV8320TD)

دوره 38، شماره 4، دی 1403، صفحه 653-639
زهرا خلیلی؛ فاطمه نکونام؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی؛ ملیحه فرهنگ پور

4.

ارزیابی میزان استخراج مواد موثره گیاه دارویی مرزنجوش (Origanum vulgar) تحت تاثیر پیش‌تیمار پلاسمای تخلیه سد دی‌الکتریک (DBD)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 اردیبهشت 1404
سعیده محتشمی

5.

بررسی اثرات تنش خشکی بر رشد و خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه شوید (Anethum graveolens L.)

دوره 27، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 27-35
زهرا ستایش‌مهر؛ علی گنجعلی

6.

بررسی اثر پایه‌های مختلف بر شاخص‌های ریخت‌شناسی، فیتو‌شیمیایی و مولکولی میوه پرتقال ’تامسون‌ناول‘ در زمان بلوغ تجاری

دوره 38، شماره 3، مهر 1403، صفحه 599-610
فاطمه احمدی؛ محمد مهدی شریفانی؛ امیر موسوی؛ نگین اخلاقی امیری؛ مصطفی خوشحال سرمست؛ خلیل زینلی نژاد

7.

بررسی ارتباط مکانیزم‌های آنزیمی و متابولیت‌های ثانویه با مقاومت به بیماری پژمردگی فوزاریومی(Fusarium oxysporum f.sp. melonis race1) در توده‌های خربزه و طالبی

دوره 28، شماره 4، دی 1393، صفحه 459-466
اسمعیل مددخواه؛ مصطفی ناصرترابی؛ ماریه شوروئی؛ اسحاق مقبلی؛ محمود لطفی؛ ضیاءالدین بنی هاشمی

8.

بررسی پیش‌تیمارهای فراصوت و پوشش‌دهی با صمغ‌های مرو و گزانتان بر کیفیت، ترکیبات فنلی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی زغال‌اخته خشک‌شده به روش فروسرخ

دوره 20، شماره 5، آذر و دی 1403، صفحه 559-572
معین اینانلودوقوز؛ فخرالدین صالحی؛ مصطفی کرمی؛ اشرف گوهری‌اردبیلی

9.

بررسی تأثیر روش های مختلف خشک‌کردن بر زمان خشک‌شدن و برخی خواص بیوشیمیایی نعنا فلفلی (.Mentha piperita L)

دوره 28، شماره 3، آذر 1393، صفحه 407-415
فاطمه روزدار؛ مجید عزیزی؛ عسکر غنی؛ غلامحسین داوری نژاد

10.

بررسی تغییرات برخی خواص فیزیکی و شیمیایی میوه زیتون طی انبارمانی

دوره 30، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 192-200
روح اله منتقمی راد؛ ابراهیم احمدی؛ حسن ساریخانی

11.

بررسی تنوع بیوشیمیایی عصاره تعدادی از جمعیت‌های نعنای خوراکی (Mentha spicata L.)

دوره 27، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 433-443
عسکر غنی؛ سید حسین نعمتی؛ مجید عزیزی؛ محمدجمال سحرخیز؛ محمد فارسی

12.

بهینه‌یابی فرآیند خشک کردن لایه نازک گلبرگ زعفران به‌منظور حفظ ترکیبات زیست‌فعال با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 877-889
پروین شرایعی؛ حسین چاجی

13.

تأثیر سطوح مختلف فسفر و محلول‌پاشی روی بر ویژگی‌های رشد، میزان روغن و فاکتورهای بیوشیمیایی گیاه دارویی عدس‌الملک (Securigera securidaca)

دوره 39، شماره 1، فروردین 1404، صفحه 137-123
سعیده محتشمی؛ حسین غلامی؛ عسکر غنی؛ مجاهد کمالی زاده

14.

تاثیر کاربرد غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی انگور رقم ’شاهرودی‘

دوره 37، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 1-12
محمود حسن آبادی؛ مجید عزیزی؛ غلامحسین داوری نژاد؛ حجت اله بداقی؛ حسین حکم آبادی

15.

مقایسه مواد معدنی و ترکیبات زیست فعال شش گونه سبزی در مرحله میکروگرین در دو سیستم آبکشت و کشت خاکی

دوره 33، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 113-126
لاله پورشاه آبادی؛ سید حسین میردهقان؛ حمیدرضا روستا



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب