آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,260
تعداد مشاهده مقاله19,777,392
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,103,319

1.

تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی-تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 مهر 1402
امیر هنرمند؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران؛ عبدالمنصور طهماسبی

2.

تعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز دانه جو پرتوتابی شده با استفاده از جوجه‌های گوشتی و خروس‏های بالغ

دوره 11، شماره 4، دی 1398، صفحه 451-462
لطف اله برنایی؛ سمیه سالاری؛ نعیم عرفانی مجد

3.

جایگزینی سطوح مختلف پسماند رستوران با دانه جو در جیره و تاثیر آن بر عملکرد بره‌های دورگ

دوره 5، شماره 1، فروردین 1392
مهدی مرادی؛ علی حسین خانی؛ اکبر تقی زاده؛ صادق علیجانی؛ حسین دقیق کیا

4.

گوارش‌پذیری مواد مغذی، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای و عملکرد تولیدی در پاسخ به منبع دانه غله و مکمل روغن در جیره گاوهای شیری هلشتاین

دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 285-293
شهریار کارگر؛ غلام رضا قربانی خراجی؛ محمد خوروش


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب