1.

بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی

دوره 9، شماره 3، پاییز 1392
اعظم حاج محمدی؛ جواد کرامت؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومان مولوی

2.

بررسی تاثیر آغازگر لاکتوباسیلوس غالب جدا شده از خمیرترش سنّتی بر میزان بیاتی نان قالبی حاصل از آرد کامل گندم

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 141-154
عباس عابدفر؛ علیرضا صادقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی

3.

تعیین خواص کیفی، بافتی و حسی کیک های روغنی تهیه شده با سبوس جوی دوسر و دانه کتان به‌عنوان جایگزین بخشی از چربی

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 715-724
سارا جامه در؛ سارا موحد؛ بابک غیاثی طرزی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.