آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,874
تعداد مقالات19,717
تعداد مشاهده مقاله11,974,557
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,634,709

1.

اثر کاهش لاکتوز با کمک اولترافیلتراسیون بر میزان استالدهید و ویژگی‌های حسی دوغ

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 613-622
رضا مبصرفر؛ سید علی مرتضوی

2.

بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ

دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 249-263
نفیسه کریمی؛ رضوان پوراحمد؛ سلمان طاهری؛ اورنگ عیوض زاده

3.

بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر ویژگی های رئولوژیکی و ریز ساختاری دوغ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 04 آبان 1401
محمد هادیان؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ محسن قدس روحانی

4.

بررسی تأثیر WPC و آغازگرهای تولیدکننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ

دوره 9، شماره 4، دی 1392
احمد احتیاطی؛ فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ مسعود یاورمنش

5.

برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum))، مریم ‏گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 43-56
هاجر شهسوار؛ مرضیه بلندی؛ هما بقایی

6.

مقایسه تنوع میکروبی دوغ گوسفندی عشایر ناحیه سومار به کمک روش های نسل جدید توالی‌یابی و مولکولی وابسته به کشت

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 685-698
نفیسه دعوتی؛ شهره حسامی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب