تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,800 |
تعداد مقالات | 19,135 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,433,761 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,754,890 |
1. | بررسی اثرامولسیفایرهای پلیگلیسرول استر و امولسیفایر داتم به حالت ژل بر خصوصیات فیزیکوشیمیای، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی | |
دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 771-783 | ||
مریم قناد رضایی؛ اکرم آریان فر؛ زهرا شیخ الاسلامی | ||
2. | بهینهسازی فرمولاسیون کره کمچرب بر اساس ویژگیهای حسی بهروش سطح پاسخ | |
دوره 9، شماره 4، دی 1392 | ||
نفیسه واحدی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ رسول کدخدایی | ||
3. | تولید و بررسی خصوصیات کیک اسفنجی تولید شده با شیره انگور | |
دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 415-425 | ||
بهاره شهیدی؛ مریم کلانتری؛ ساره بوستانی | ||