1.

بررسی اثرامولسیفایرهای پلی‌گلیسرول استر و امولسیفایر داتم به حالت ژل بر خصوصیات فیزیکوشیمیای، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 771-783
مریم قناد رضایی؛ اکرم آریان فر؛ زهرا شیخ الاسلامی

2.

بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 4، دی 1392
نفیسه واحدی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ رسول کدخدایی

3.

تولید و بررسی خصوصیات کیک اسفنجی تولید شده با شیره انگور

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 415-425
بهاره شهیدی؛ مریم کلانتری؛ ساره بوستانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب