1.

استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان

دوره 16، شماره 6، بهمن و اسفند 1399، صفحه 151-163
محمد نوشاد؛ عباس میرزایی؛ سحر اصغری پور

2.

انگیزش‌های معناساز معانی مختلف نان

دوره 9، شماره 17، تابستان 1397، صفحه 153-174
علی عبداللهی نژاد؛ علی ایزانلو؛ اعظم استاجی

3.

بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان (مطالعه موردی شهرستان بهار)

دوره 26، شماره 3، پاییز 1391، صفحه 167-175
کریم نادری مهدیی؛ موسی اعظمی؛ هادی فتحی

4.

تاثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیست فعال خمیر

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 555-568
رضا باتقوا؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ احمد احتیاطی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.