آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,120
تعداد مقالات21,957
تعداد مشاهده مقاله93,958,743
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,594,079

1.

استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان

دوره 16، شماره 6، بهمن و اسفند 1399، صفحه 151-163
محمد نوشاد؛ عباس میرزایی؛ سحر اصغری پور

2.

انگیزش‌های معناساز معانی مختلف نان

دوره 9، شماره 17، آبان 1396، صفحه 153-174
علی عبداللهی نژاد؛ علی ایزانلو؛ اعظم استاجی

3.

بررسی آثار ترکیب بهینه ابزارهای سیاستی بر مصرف‌کنندگان نان در گروه‌های مختلف درآمدی

دوره 24، شماره 4، دی 1389
افسانه نیکوکار؛ سیدصفدر حسینی؛ آرش دوراندیش

4.

بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان (مطالعه موردی شهرستان بهار)

دوره 26، شماره 3، مهر 1391، صفحه 167-175
کریم نادری مهدیی؛ موسی اعظمی؛ هادی فتحی

5.

تأثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیست‎فعال خمیر

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 555-568
رضا باتقوا؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ احمد احتیاطی

6.

مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای

دوره 20، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1403، صفحه 153-164
یزدان مرادی؛ منصوره قائنی؛ هاله حدائق


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب