تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,796 |
تعداد مقالات | 19,095 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,369,859 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,701,937 |
1. | استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینهیابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان | |
دوره 16، شماره 6، بهمن و اسفند 1399، صفحه 151-163 | ||
محمد نوشاد؛ عباس میرزایی؛ سحر اصغری پور | ||
2. | انگیزشهای معناساز معانی مختلف نان | |
دوره 9، شماره 17، تیر 1397، صفحه 153-174 | ||
علی عبداللهی نژاد؛ علی ایزانلو؛ اعظم استاجی | ||
3. | بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان (مطالعه موردی شهرستان بهار) | |
دوره 26، شماره 3، آبان 1391، صفحه 167-175 | ||
کریم نادری مهدیی؛ موسی اعظمی؛ هادی فتحی | ||
4. | تأثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیستفعال خمیر | |
دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 555-568 | ||
رضا باتقوا؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ احمد احتیاطی | ||
5. | مقایسه تاثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی ، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان ، کیک و شیرینی لایه ای | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 16 اردیبهشت 1402 | ||
یزدان مرادی؛ منصوره قائنی؛ هاله حدائق | ||