آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,796
تعداد مقالات19,095
تعداد مشاهده مقاله8,369,859
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,701,937

1.

استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان

دوره 16، شماره 6، بهمن و اسفند 1399، صفحه 151-163
محمد نوشاد؛ عباس میرزایی؛ سحر اصغری پور

2.

انگیزش‌های معناساز معانی مختلف نان

دوره 9، شماره 17، تیر 1397، صفحه 153-174
علی عبداللهی نژاد؛ علی ایزانلو؛ اعظم استاجی

3.

بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان (مطالعه موردی شهرستان بهار)

دوره 26، شماره 3، آبان 1391، صفحه 167-175
کریم نادری مهدیی؛ موسی اعظمی؛ هادی فتحی

4.

تأثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیست‎فعال خمیر

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 555-568
رضا باتقوا؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ احمد احتیاطی

5.

مقایسه تاثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی ، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان ، کیک و شیرینی لایه ای

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 16 اردیبهشت 1402
یزدان مرادی؛ منصوره قائنی؛ هاله حدائق


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب