آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,984
تعداد مقالات20,742
تعداد مشاهده مقاله35,569,942
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,616,734

1.

اثر آنزیم لاکتاز بر ویژگی حسی و میزان شکر در فرمولاسیون نوشیدنی آب ماست در شرایط نگهداری

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 485-493
زینب رفتنی امیری؛ محمد اعزازی

2.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی شیر-آب‌انار در طی دوره نگهداری

دوره 9، شماره 4، دی 1392
الناز قاسم تبار؛ امیرحسین گلی؛ علی نصیرپور

3.

بهینه سازی فرمولاسیون تولید نوشیدنی تخمیری ماست میوه‌ای با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 1-12
ام البنین علی زاده گودرزی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ هاشم پورآذرنگ


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب