تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,872 |
تعداد مقالات | 19,702 |
تعداد مشاهده مقاله | 11,550,661 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,592,111 |
1. | اثر آنزیم لاکتاز بر ویژگی حسی و میزان شکر در فرمولاسیون نوشیدنی آب ماست در شرایط نگهداری | |
دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 485-493 | ||
زینب رفتنی امیری؛ محمد اعزازی | ||
2. | بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی شیر-آبانار در طی دوره نگهداری | |
دوره 9، شماره 4، دی 1392 | ||
الناز قاسم تبار؛ امیرحسین گلی؛ علی نصیرپور | ||
3. | بهینه سازی فرمولاسیون تولید نوشیدنی تخمیری ماست میوهای با استفاده از روش سطح پاسخ | |
دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 1-12 | ||
ام البنین علی زاده گودرزی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ هاشم پورآذرنگ | ||