آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,090
تعداد مقالات21,629
تعداد مشاهده مقاله73,633,326
تعداد دریافت فایل اصل مقاله24,864,325

1.

بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی

دوره 20، شماره 2، خرداد و تیر 1403، صفحه 249-266
علی اکبر غلامحسین پور؛ علی کریمی داویجانی؛ مصطفی کرمی

2.

بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ

دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 249-263
نفیسه کریمی؛ رضوان پوراحمد؛ سلمان طاهری؛ اورنگ عیوض زاده

3.

بررسی تأثیر صمغ‌ فارسی بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره نگهداری

دوره 20، شماره 5، آذر و دی 1403، صفحه 589-605
علی اکبر غلامحسین پور؛ سعید زارع

4.

تأثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو

دوره 9، شماره 4، دی 1392
حامد حسینی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب