آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,732,736
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,778,999

1.

فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظت‌های مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگی‌های بافتی و حسی آن

دوره 10، شماره 1، فروردین 1393
اسماعیل خزایی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ محبت محبی

2.

فرمولاسیون فراورده ژله‌ای خرما و آب‌پنیر تغلیظ‌شده و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 61-78
بهنام فیوضی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ اسماعیل خزایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب