آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,271
تعداد مشاهده مقاله20,444,512
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,568,127

1.

اثر افزودنی باکتریایی و مواد جاذب رطوبت بر قابلیت تخمیر و ترکیب مواد مغذی سیلاژ تفاله چغندرقند با استفاده از سیلوهای آزمایشگاهی

دوره 7، شماره 4، دی 1394، صفحه 413-421
سعید صیدالی دولت آباد؛ محمد خوروش؛ غلام رضا قربانی خراجی؛ حمید محمدزاده

2.

ارزیابی تأثیر تخمیر جوانه گندم با استفاده از مخمر و باکتری‌های اسید لاکتیک بر میزان ترکیبات زیست‌فعال

دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 333-347
الناز بیات اصل؛ مرضیه موسوی نسب؛ محبوبه فضایلی

3.

استفاده از چند آب‌میوه و سبزی به‌عنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنی‌های پروبیوتیک غیرلبنی

دوره 16، شماره 6، بهمن و اسفند 1399، صفحه 111-121
رویا رضایی؛ هادی کوهساری

4.

بررسی اثر ضدمخمری سویه‌های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا به‌عنوان شاخص فساد آبمیوه

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 596-608
ندا نیری؛ محمد رضا عدالتیان دوم؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ معصومه بحرینی

5.

بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره‌های فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آب‌سیب

دوره 10، شماره 1، فروردین 1393
ویدا مردانی قهفرخی؛ مهران اعلمی؛ سعیده عربشاهی دلویی؛ علیرضا صادقی ماهونک

6.

بررسی خواص ضدمیکروبی و قابلیت زنده‌مانی Lactobacillus plantarum LZ95 در شرایط اسیدی و صفراوی

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 533-541
الهه عیسوند حیدری؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب