1.

اثر بسترهای کشت بر مصرف آب و ویژگی‌های گل گازانیا (Gazania hybrida) در بام سبز

دوره 30، شماره 3، آذر 1395، صفحه 508-519
طاهره بهرامی؛ وحید روحی؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ سعید ریزی

2.

اثر روش خاک‌ورزی و کوددهی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis L.)

دوره 9، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 185-197
رضا طباطبایی؛ رضا توکل افشاری؛ محمد تقی ناصری؛ علیرضا کوچکی؛ نادر تنیده

3.

اثر کاربرد حاصلخیزکننده‌های خاک بر برخی ویژگی‌های رشدی و عملکرد سورگوم دانه‌ای (Sorghum bicolor)

دوره 14، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 109-119
رضا کمائی؛ مهدی پارسا؛ محسن جهان

4.

اثر کاربرد کودهای زیستی، شیمیایی و آلی بر برخی ویژگی‌های رشدی و عملکرد ماشک‌گل خوشه‌ای

دوره 13، شماره 2، تیر 1394، صفحه 391-398
رضا کمائی؛ مهدی پارسا؛ محسن جهان

5.

اثر کاربرد کودهای زیستی، شیمیایی و آلی بر برخی ویژگی‌های کیفی علوفه ماشک ‌گل‌خوشه‌ای (Vicia villosa Roth) در شرایط گلخانه

دوره 14، شماره 4، دی 1395، صفحه 699-710
رضا کمائی؛ مهدی پارسا؛ محسن جهان؛ حسین رجائی شریف آبادی؛ عباسعلی ناصریان

6.

اثر کودهای آلی، بیولوژیک و شیمیایی بر برخی ویژگی‌‌‌‌‌‌‌های اگرواکولوژیکی و عملکرد، اسانس گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.) در شرایط مشهد

دوره 7، شماره 2، خرداد 1394، صفحه 179-189
عفت غلامی شرفخانه؛ محسن جهان؛ محمد بنایان اول؛ علیرضا کوچکی؛ پرویز رضوانی مقدم

7.

اثر کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد کمی و کیفی وسمه (Indigofera tinctoria L.) در سطوح مختلف آبیاری در منطقه بم

دوره 16، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 49-65
نادر مدافع بهزادی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ محسن جهان

8.

اثر منابع مختلف نیتروژن و کودهای آلی بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه دارویی زنیان (Trachyspermum ammi L.)

دوره 9، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 115-128
زهرا صیدی؛ اسفندیار فاتح؛ امیر آینه بند

9.

ارزیابی اثر کود‌های آلی بر ویژگی‌های کمّی و کیفی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) در کشت مخلوط با لوبیا چشم‌بلبلی (Vigna unguiculata L.)

دوره 12، شماره 2، مرداد 1399، صفحه 211-226
سیمین دخت ریگی؛ مهدی دهمرده؛ عیسی خمری؛ سید محسن موسوی نیک

10.

ارزیابی برخی خصوصیات جوانه‌زنی و سبز شدن بذور رازیانه (Mill. Foeniculum vulgare) تولید شده تحت شرایط استفاده از کودهای بیولوژیک و آلی در مزرعه

دوره 10، شماره 4، دی 1391، صفحه 649-658
محمد بهزاد امیری؛ رضا قربانی؛ محسن جهان؛ حمیدرضا احیایی

11.

ارزیابی تأثیر نسبت‌های مختلف اجزاء کود زیستی بر انحلال پتاسیم توسط باکتری Pseudomonas fluorescens

دوره 34، شماره 3، شهریور 1399، صفحه 661-673
ساناز اشرفی سعیدلو؛ عباس صمدی؛ میرحسن رسولی صدقیانی؛ محسن برین؛ ابراهیم سپهر

12.

ارزیابی شاخص های رشدی کرچک (Ricinus communis L.) تحت تأثیر تیمارهای مختلف کودی

دوره 8، شماره 1، تیر 1395، صفحه 33-46
پرویز رضوانی مقدم؛ مهدی نصیری محلاتی؛ سرور خرم دل

13.

ارزیابی صفات ریخت‌شناسی‌، عملکرد و اسانس ریحان (Ocimum basilicum L.) تحت تأثیر کاربرد کودهای آلی

دوره 13، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 705-721
یوسف نصیری

14.

ارزیابی عملکرد، اجزای عملکرد و شاخص‌های رشد گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) در سیستم‌های کشاورزی ارگانیک و متداول

دوره 9، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 15-30
مهدیه حاج غنی؛ امیر قلاوند؛ سید علی محمد مدرس ثانوی

15.

ارزیابی عملکرد زیست‌توده و شاخص‌های کارایی نیتروژن و فسفر خرفه (Portulaca oleracea L.) تحت تأثیر کودهای آلی، شیمیایی و زیستی

دوره 18، شماره 3، مهر 1399، صفحه 309-322
حامد جوادی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ محمدحسن راشد محصل؛ محمد جواد ثقه الاسلامی

16.

ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه ذرت 260 تحت تاثیر مدیریت تلفیقی کود و بقایای گیاهی

دوره 16، شماره 4، دی 1397، صفحه 861-879
حسنعلی پوراسماعیل؛ مهدی دهمرده؛ احمد قنبری

17.

بررسی اثر تنش رطوبتی و منابع کودهای شیمیایی و آلی بر عملکرد دانه و ترکیبات فنلی ریشه سرخارگل Echinacea purpurea L.

دوره 34، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 593-603
بیژن سلطانیان؛ پرویز رضوانی مقدم؛ جواد اصیلی

18.

بررسی اثر حاصلخیزکننده‌های خاک بر شاخص‌های رشدی، صفات مورفوفیزیولوژیک و محتوای پتاسیم توتون رقم بارلی

دوره 14، شماره 2، تیر 1395، صفحه 279-291
محمودرضا تدین؛ زینب رئیسی

19.

بررسی اثر کاربرد جداگانه و تلفیقی کودهای آلی و زیستی روی برخی ویژگی های کمی و کیفی گیاه دارویی انیسون(Pimpinella anisum L.)

دوره 13، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 62-70
نفیسه کمایستانی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ محسن جهان؛ فرهاد رجالی

20.

بررسی تأثیر کودهای آلی بر عملکرد دانه و اجزای عملکرد گلرنگ (Carthamus tinctorius L.)

دوره 15، شماره 3، مهر 1396، صفحه 575-587
سید مرتضی عظیم زاده

21.

بررسی تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد برگ، درصد و اجزای اسانس به لیمو (Lippia citriodora Kunth)

دوره 30، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 293-302
محمدتقی عبادی؛ مجید عزیزی؛ فاطمه سفیدکن؛ نوراله احمدی

22.

بررسی عملکرد و اجزاء عملکرد علوفه علف‌قناری (Phalaris canariensis L.) در پاسخ به سطوح مختلف آبیاری، کودهای آلی، شیمیایی و تلفیقی

دوره 14، شماره 3، مهر 1395، صفحه 526-538
ویدا ورناصری قند علی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ سرور خرم دل

23.

بررسی مدیریت تغذیه‌ای بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه دارویی چای‌ترش (Hibiscus sabdariffa L.) در شرایط آب و هوایی مشهد

دوره 15، شماره 4، دی 1396، صفحه 776-785
پرویز رضوانی مقدم؛ قربانعلی اسدی؛ مهسا اقحوانی شجری؛ فاطمه رنجبر؛ روشنک شهریاری

24.

بررسی مقایسه‌ای اثر تیمارهای آلی، زیستی و اسید‌زا بر قابلیت دسترسی عناصر غذایی در یک خاک آهکی

دوره 34، شماره 5، دی 1399، صفحه 1093-1107
شنو حقیقی؛ زاهد شریفی

25.

تأثیر بازدارنده‌های مصنوعی و طبیعی نیترات‌زایی بر خصوصیات رشدی و جذب نیترات در کاهو

دوره 34، شماره 2، خرداد 1399، صفحه 423-437
سارا سنگ سفیدی؛ امیر لکزیان؛ علیرضا آستارایی؛ محمد بنایان اول؛ محبوبه مظهری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.