آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,051
تعداد مقالات21,248
تعداد مشاهده مقاله49,022,457
تعداد دریافت فایل اصل مقاله21,202,774

1.

بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن

دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 279-290
حسین قوامی؛ آذین نصرالله زاده

2.

تأثیر دما و سرعت جریان هوا بر سینتیک خشک شدن حین فرآیند برشته کردن پسته با جریان هوای داغ

دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 401-414
علی دینی؛ ناصر صداقت؛ سید محمد علی رضوی؛ آرش کوچکی؛ بیژن ملائکه نیکویی

3.

توسعه یک روش آنالیز جهت تعیین محتوای آکریل‌آمید در واریته‌های هسته خرمای برشته‌

دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 543-559
پانیذ خالوکرمانی؛ مرضیه معین فرد؛ رضا فرهوش؛ آرمیندا آلوش

4.

کاربرد تصویربرداری ابرطیفی مرئی- مادون قرمز نزدیک و روش‌های آنالیز چند متغیره جهت پیشگویی رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده در شرایط مختلف

دوره 5، شماره 2، 1394، صفحه 281-291
تکتم محمدی مقدم؛ سید محمد علی رضوی؛ مسعود تقی زاده؛ آمنه سازگارنیا؛ بیسواجت پرادان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب