1.

اثر ضد قارچی عصارة خام 27 گونة گیاهان دارویی علیه عامل لکه موجی گوجه فرنگی (Alternaria solani)

دوره 29، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 304-309
سمیرا قاسمی؛ معصومه خان احمدی؛ سعید عباسی

2.

ارزیابی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مچه (Lepidium draba) در شرایط برون‌تنی

دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 17-24
سحر روشنک؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی؛ علیرضا وسیعی؛ ندا هاشمی

3.

بررسی تحمل ارقام یونجه (Medicago sativa L.) به سس (Cuscuta campestris L.)

دوره 28، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 226-233
امین کریم زاده؛ سعیده ملکی فراهانی؛ فریبا میقانی؛ محمدحسین فتوکیان

4.

برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum))، مریم ‏گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 43-56
هاجر شهسوار؛ مرضیه بلندی؛ هما بقایی

5.

بهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 13-24
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

6.

بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به کمک مایکروویو

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 605-619
محمدتقی گلمکانی؛ غلامرضا مصباحی؛ نصیره علوی؛ آزیتا حسین زاده فربودی

7.

مطالعه اثر آللوپاتی علف باغ (Dactylis glomerata L.) بر جوانه‌زنی و رشد گیاهچه یونجه

دوره 28، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 532-538
محمد صدقی؛ سحر قلی طلوعی؛ محمد رضائی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.