آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,078
تعداد مقالات21,478
تعداد مشاهده مقاله58,561,534
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,591,821

1.

اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 291-298
فاطمه حیدری؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

2.

تاثیر عصاره زنجبیل، اسید سیتریک و اولتراسوند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت شتر

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 287-299
فروزان جعفری؛ نفیسه زمین‌دار؛ محمد گلی؛ زهرا قربانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب