1.

ارزیابی محتوی آلفا و گاماتوکوفرول در بادام درختی، فندق، بادام‌زمینی و پسته در طی فرآیند برشته کردن

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 357-365
رضا فرهمندفر؛ سمیه سلمانی؛ هدا فهیم

2.

بررسی تاثیر تلقیح کپک Aspergillus flavus بر تغییرات میزان اسیدهای چرب، اندیس پراکسید و تولید آفلاتوکسین در چهار واریته رایج بادام زمینی برداشت شده از سطح مزارع استان گلستان

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 394-402
مریم ابراهیمی؛ مرتضی خمیری؛ یحیی مقصودلو

3.

تاثیر عناصر گوگرد و روی بر رشد و عملکرد بادام زمینی (Arachis hypogaea L.)

دوره 11، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 283-290
صادق اسماعیل پور؛ جعفر اصغری؛ محمدنقی صفرزاده ویشگایی؛ حبیب اله سمیع زاده لاهیجی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.