آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,273
تعداد مشاهده مقاله20,917,141
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,905,266

1.

بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی

دوره 16، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 25-35
تکتم یاسمنی فریمانی؛ محمدعلی حصاری نژاد؛ مریم تات

2.

تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 31-40
سحر پاکباطن؛ مهدی کریمی؛ امیرحسین الهامی راد؛ زهرا شیخ الاسلامی

3.

جایگزینی شکر با شیره خرما در کیک فنجانی

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 808-819
اعظم ایوبی؛ مهدا پورابوالقاسم

4.

فعالیت آنتی‌اکسیدانی اولئورزین لیکوپن و کلروفیل و پایداری فنولی عصاره زرشک در فرمولاسیون کیک فنجانی

دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 39-52
آزاده رنجبر ندامانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب