تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,798 |
تعداد مقالات | 19,109 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,396,506 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,727,009 |
1. | بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگیهای کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی | |
دوره 16، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 25-35 | ||
تکتم یاسمنی فریمانی؛ محمدعلی حصاری نژاد؛ مریم تات | ||
2. | تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی | |
دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 31-40 | ||
سحر پاکباطن؛ مهدی کریمی؛ امیرحسین الهامی راد؛ زهرا شیخ الاسلامی | ||
3. | جایگزینی شکر با شیره خرما در کیک فنجانی | |
دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 808-819 | ||
اعظم ایوبی؛ مهدا پورابوالقاسم | ||
4. | فعالیت آنتیاکسیدانی اولئورزین لیکوپن و کلروفیل و پایداری فنولی عصاره زرشک در فرمولاسیون کیک فنجانی | |
دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 39-52 | ||
آزاده رنجبر | ||