تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,800 |
تعداد مقالات | 19,144 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,452,355 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,777,963 |
1. | بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگیهای بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی | |
دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 195-202 | ||
فریبا عطایی نوکابادی؛ نرگس نهچیری؛ جواد کٰٰٰرامت؛ منوچهر مومنی شهرکی | ||
2. | بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگیهای کیفی کیک اسفنجی | |
دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 437-452 | ||
فاطمه ایوانی؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر | ||
3. | بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی های تغذیه ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی | |
دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 207-220 | ||
نگین زنگنه؛ حسن برزگر؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمدامین مهرنیا | ||
4. | بررسی تأثیر عصاره چوبک بهعنوان جایگزین سفیده تخممرغ بر کیفیت کیک اسفنجی | |
دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 63-76 | ||
حجت کاراژیان؛ وحید کیهانی | ||
5. | بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیهای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به | |
دوره 15، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 69-79 | ||
آدینه انور؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر | ||
6. | تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگیهای فیزیکی کیک اسفنجی | |
دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 671-684 | ||
سارا بهادران؛ جواد کرامت؛ محمد حجت الاسلامی | ||