1.

بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 437-452
فاطمه ایوانی؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر

2.

بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 207-220
نگین زنگنه؛ حسن برزگر؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمدامین مهرنیا

3.

بررسی تاثیر عصاره چوبک به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 63-76
حجت کاراژیان؛ وحید کیهانی

4.

بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه‌ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به

دوره 15، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 69-79
آدینه انور؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر

5.

تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 671-684
سارا بهادران؛ جواد کرامت؛ محمد حجت الاسلامی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.