آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,376,006
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,381,961

1.

اثر برخی تنظیم کننده‌های رشد و سورفکتانت بر گیاه گلرنگ در خاک آلوده به کروم

دوره 34، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 155-167
سمیرا کشاورز؛ رضا قاسمی

2.

اثر سطوح آبیاری و محلول‌پاشی آهن و روی بر خصوصیات کمی و کیفی لوبیا قرمز (Phaseolous vulgaris L.)

دوره 6، شماره 1، آبان 1394، صفحه 54-65
روح‌الله سعیدی ابواسحقی؛ علیرضا یدوی

3.

اثر کاربرد ورمی‌‎کمپوست بر جذب عناصر غذایی و عملکرد دانه گیاه دارویی رازیانه(Foeniculum vulgare Mill.) در کشت مخلوط ردیفی با باقلا(Vicia faba L.)

دوره 13، شماره 3، مهر 1400، صفحه 423-448
حکیمه محمدی؛ اسماعیل رضائی چیانه

4.

ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ذرت (Zea mays L.) تحت تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست، باکتری تیوباسیلوس و محلول‌پاشی آهن و روی

دوره 8، شماره 3، مهر 1395، صفحه 359-372
الناز داوران حق؛ بهرام میرشکاری؛ محمد رضا اردکانی؛ فرهاد فرح وش فرح وش؛ فرهاد رجالی

5.

بررسی اثرات مقادیر مختلف کود پلت‌شده دامی و اوره و برخی عناصر کم مصرف‌ بر عملکرد و اجزا عملکرد گیاه دارویی کدوی پوست کاغذی(Cucurbita pepo var. styriaca)

دوره 28، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 62-70
احمدرضا دهقانی تفتی؛ ایرج اله دادی؛ فرزاد نجفی؛ محمدحسین کیانمهر

6.

بررسی اثر کاربرد گوگرد کشاورزی حاوی عناصر کم مصرف در یک خاک آهکی

دوره 26، شماره 1، اردیبهشت 1391
صادق نجفی؛ حسین میرسید حسینی؛ ابراهیم علایی

7.

بررسی کارآیی مصرف و کودپذیری آهن در ژنوتیپ های مختلف گندم

دوره 31، شماره 5، دی 1396، صفحه 1423-1431
پیمان کشاورز؛ مجید فروهر؛ مسعود دادیور

8.

بررسی کارایی روی در ارقام مختلف لوبیای چیتی

دوره 26، شماره 1، اردیبهشت 1391
محسن بیگی؛ غلامرضا ثواقبی؛ بابک متشرع زاده

9.

تأثیر باکتری‌های ریزوسفری محرک رشد گیاه و فیلتر‌کیک بر رشد و غلظت عناصر غذایی در گیاه اسفناج در برهم‌کنش با علف‌کش

دوره 35، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 583-597
کوثر اسدزاده؛ حبیب نادیان؛ عبدالرضا سیاهپوش؛ وحید کشاورز توحید

10.

تأثیر فسفر و ماده آلی بر فراهمی و جذب آهن در گیاه ذرت (Zea mays L.)

دوره 4، شماره 1، فروردین 1391، صفحه 12-19
لیلی السادات قرشی؛ غلامحسین حق نیا؛ امیر لکزیان؛ رضا خراسانی

11.

تأثیر فشردگی خاک بر عملکرد، کیفیت و جذب عناصر غذایی توسط گیاه سیب زمینی (Solanum tuberosum L.) رقم آگریا

دوره 26، شماره 1، اردیبهشت 1391
محمد بهبود؛ احمد گلچین؛ حسین بشارتی

12.

تأثیر کاربرد برخی کودهای شیمیایی و آلی و تنش خشکی بر فعالیت آنزیم‌های سوپراکسید دسموتاز، پراکسیداز و پروتئین محلول کل در انگور رقم ’بیدانه قرمز‘

دوره 37، شماره 2، مرداد 1402، صفحه 325-336
اکرم فاطمی؛ آسیه صفری؛ محسن سعیدی؛ زهرا کلاه چی

13.

تاثیر آهک، ماده آلی و فسفر بر قابلیت جذب آهن در گیاه ذرت

دوره 26، شماره 4، آبان 1391، صفحه 818-825
لیلی السادات قرشی؛ غلامحسین حق نیا؛ امیر لکزیان؛ رضا خراسانی

14.

تعیین مهم‌ترین ویژگی‌های خاکی موثر بر عملکرد زعفران در منطقة قاینات

دوره 29، شماره 3، شهریور 1394، صفحه 673-682
امیر رنجبر؛ حجت امامی؛ علی رضا کریمی؛ رضا خراسانی

15.

مطالعه اثر باقیمانده کود های آلی، عناصر بر و روی بر ویژگی های خاک، وزن خشک و ترکیب شیمیایی گندم (Triticum aestivum L.)

دوره 2، شماره 2، تیر 1389، صفحه 215-224
علیرضا آستارایی

16.

مقایسه دو نوع کود آلی همراه با عناصر بر و روی بر برخی خصوصیات رشدی، غلظت و جذب عناصر غذایی ارزن معمولی (Panicum miliaceum L.)

دوره 3، شماره 1، فروردین 1390، صفحه 17-24
طیبه نژادحسینی؛ علیرضا آستارایی؛ رضا خراسانی؛ حجت امامی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب