1.

بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن شیرازی و تیمول بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus)

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 566-574
مینو رستگار؛ سیداسماعیل رضوی؛ پونه ابراهیمی

2.

تأثیر ورمی کمپوست و قارچ میکوریزا بر خصوصیات رشد، میزان اسانس و عملکرد آویشن باغی (Thymus vulgaris L.)

دوره 9، شماره 1، تابستان 1396، صفحه 102-114
نعیمه بیطرفان؛ احمد غلامی؛ حمید عباس دخت؛ مهدی برادران؛ فرحناز خلیقی سیگارودی

3.

مقایسه درصد و اجزای اسانس دو ژنوتیپ ریحان افریقایی (Ocimum gratissimum L.) در دو فصل بهار و پائیز

دوره 35، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 209-221
فرنوش ملکشاهی؛ علی اشرف مهرابی اولادی؛ الهه توکل؛ خسرو مهدی خانلو؛ وحید شریعتی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.