آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,540,195
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,641,780

1.

Microbial and chemical spoilage of chicken meat during storage at isothermal and fluctuation temperature under aerobic conditions

دوره 8، شماره 1، تیر 2016، صفحه 38-46
Farahnaz Ghollasi-Mood؛ Mohammad Mohsenzadeh؛ Mohammad Reza Housaindokht؛ Mehdi Varidi

2.

اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 305-317
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ رضا فرهوش؛ پوران ابریشم چی

3.

الگوسازی نوسانات نامتقارن قیمت ها در بازار گوشت مرغ استان تهران

دوره 27، شماره 2، مهر 1392، صفحه 134-143
محمد قهرمان زاده؛ طراوت عارف عشقی

4.

بررسی حباب قیمتی گوشت در ایران: کاربرد مدل فضا-حالت

دوره 36، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 157-167
زینب شکوهی؛ محمد حسن طرازکار

5.

شناسایی گونه‌های سالمونلا در فرآورده‌های خام مرغ با استفاده از کاوشگر اختصاصی به کمک روش Real Time PCR

دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 589-601
کبری تاجیک طوغان؛ محمد رضا عدالتیان دوم؛ سید علی مرتضوی؛ علی جوادمنش


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب