1.

اثر تنش شوری بر غلظت عناصر غذایی در رقم های بادام ’شکوفه‘، ’سهند‘ و ژنوتیپ’40-13‘ پیوند شده روی پایه GF677

دوره 29، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 255-268
علی مومن پور؛ علی ایمانی؛ داود بخشی؛ حامد رضایی

2.

بررسی واکنش های بیوشیمیایی و فعالیت آنزیمی پایه GF677 (هیبرید هلو و بادام) به تنش شوری در شرایط درون‌شیشه‌ای

دوره 29، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 207-2015
مهری مشایخی؛ محمد اسماعیل امیری؛ فریبرز حبیبی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.