1.

تأثیر روش‌های مختلف عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه‌‌ی ذرت

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 35-45
حسین اصغر حسین زاده؛ فریبا فریور؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری

2.

ترکیبات ضد تغذیه‌ای و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه منداب بومی عمل‌آوری شده با پرتو گاما و میکروویو

دوره 8، شماره 1، تابستان 1395، صفحه 72-85
سیدروح اله ابراهیمی محمودآباد؛ علی نیکخواه؛ علی اصغر صادقی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.