تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,873 |
تعداد مقالات | 19,713 |
تعداد مشاهده مقاله | 11,934,479 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,630,406 |
1. | اثر روشهای فرآوری دانه جو و منابع نیتروژن غیرپروتئینی جیره غذایی بر خصوصیات تجزیهپذیری شکمبهای، تولید گاز و تولید پروتئین میکروبی در برههای پرواری نژاد افشاری | |
دوره 15، شماره 3، مهر 1402، صفحه 333-350 | ||
بهمن قربانی؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ عبدالحکیم توغدری | ||
2. | تأثیر روشهای مختلف عملآوری فیزیکی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و تجزیهپذیری شکمبهای دانهی ذرت | |
دوره 12، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 35-45 | ||
حسین اصغر حسین زاده؛ فریبا فریور؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری | ||
3. | ترکیبات ضد تغذیهای و تجزیهپذیری شکمبهای ماده خشک و پروتئین خام دانه منداب بومی عملآوری شده با پرتو گاما و میکروویو | |
دوره 8، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 72-85 | ||
سیدروح اله ابراهیمی محمودآباد؛ علی نیکخواه؛ علی اصغر صادقی | ||