آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,875
تعداد مقالات19,729
تعداد مشاهده مقاله12,522,910
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,692,339

1.

اثرات عمل‌آوری با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک بر ارزش تغذیه‌ای بقایای ماش

دوره 8، شماره 3، مهر 1395، صفحه 441-454
منیره بابایی؛ فرزاد قنبری؛ آشور محمد قره باش؛ جواد بیات کوهسار

2.

بررسی ارزش تغذیه‌ای دانه گیاه شورزیست کوشیا (Bassia scoparia) به‌روش برون تنی جهت استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان در مناطق خشک و نیمه خشک

دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 345-357
محسن ساری؛ یاسر منجزی؛ جعفر نباتی

3.

بررسی ارزش تغذیه‌ای کاه گندم و سرشاخه نیشکر عمل‌آوری شده توسط باکتری‌های تجزیه کننده‌ی لیگنین و لیگنوسلولز جدا شده از روده لارو کرم خراط (Zeuzera pyrina L.)

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 207-220
ایوب عزیزی؛ جهانشیر شاکرمی؛ فهیمه دهقانی خواه؛ افروز شریفی

4.

بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف سرشاخه هویج در جیره غذایی بر کینتیک هضم و تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 169-179
ایوب عزیزی؛ مظاهر هاشمی؛ افروز شریفی؛ اکبر ابرغانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب