آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,271
تعداد مشاهده مقاله20,458,052
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,578,970

1.

ارزش غذایی محصول فرعی کشمش و اثر آن در تخمیر و ارزش تغذیه‌‌ای یونجه اواخر گل‌دهی در نشخوارکنندگان

دوره 8، شماره 2، تیر 1395، صفحه 271-283
مجتبی یاری؛ سمانه ولی نژاد؛ میلاد منافی؛ زینب قاسمی نژاد؛ ابولفضل کولیوند؛ سید مسعود ذوالحواریه

2.

بررسی ارزش غذایی و خصوصیات تخمیر شکمبه‌ای غلاف کهور

دوره 10، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 35-46
حسن علی عربی؛ فرشته علی پور؛ پویا زمانی؛ داریوش علی پور؛ مصطفی ملکی؛ خلیل زابلی

3.

بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به مصرف محصولات ارگانیک در شهرستان مشهد

دوره 27، شماره 3، آذر 1392، صفحه 188-194
علیرضا کوچکی؛ هومن منصوری؛ محمد قربانی؛ محسن رجب زاده

4.

تعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی

دوره 6، شماره 1، فروردین 1393
حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ پرویز یاسان؛ جلیل شجاع؛ علی نیکخواه

5.

تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 151-167
سلیمان بدرزاده اورنج؛ جمال سیف دواتی؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ حسین عبدی بنمار؛ رضا سید شریفی

6.

مطالعه کمی و کیفی تولید علوفه در کشت مخلوط کوشیا (Kochia scoparia L.) با ارزن پادزهری (Panicum antidotale Retz.) تحت شرایط آبیاری با آب شور

دوره 5، شماره 2، تیر 1392، صفحه 153-160
محمدعلی فرجیان مشهدی؛ محمد کافی؛ احمد نظامی

7.

معرفی نارنگی‌ جدید جهانگیر بر اساس ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و ارگانولپتیک برتر میوه

دوره 35، شماره 3، آذر 1400، صفحه 383-398
جواد فتاحی مقدم؛ سیده الهام سیدقاسمی؛ طاهره رییسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب