1.

ارزش غذایی محصول فرعی کشمش و اثر آن در تخمیر و ارزش تغذیه‌‌ای یونجه اواخر گل‌دهی در نشخوارکنندگان

دوره 8، شماره 2، پاییز 1395، صفحه 271-283
مجتبی یاری؛ سمانه ولی نژاد؛ میلاد منافی؛ زینب قاسمی نژاد؛ ابولفضل کولیوند؛ سید مسعود ذوالحواریه

2.

بررسی ارزش غذایی و خصوصیات تخمیر شکمبه‌ای غلاف کهور

دوره 10، شماره 1، تابستان 1397، صفحه 35-46
حسن علی عربی؛ فرشته علی پور؛ پویا زمانی؛ داریوش علی پور؛ مصطفی ملکی؛ خلیل زابلی

3.

بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به مصرف محصولات ارگانیک در شهرستان مشهد

دوره 27، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 188-194
هومن منصوری؛ محمد قربانی؛ محسن رجب‌زاده

4.

تعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی

دوره 6، شماره 1، تابستان 1393
حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ پرویز یاسان؛ جلیل شجاع؛ علی نیکخواه

5.

تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی

دوره 12، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 151-167
سلیمان بدرزاده اورنج؛ جمال سیف دواتی؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ حسین عبدی بنمار؛ رضا سید شریفی

6.

مطالعه کمی و کیفی تولید علوفه در کشت مخلوط کوشیا (Kochia scoparia L.) با ارزن پادزهری (Panicum antidotale Retz.) تحت شرایط آبیاری با آب شور

دوره 5، شماره 2، بهار 1392، صفحه 153-160
محمدعلی فرجیان مشهدی؛ محمد کافی؛ احمد نظامی

7.

معرفی نارنگی‌ جدید جهانگیر بر اساس ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و ارگانولپتیک برتر میوه

دوره 35، شماره 3، پاییز 1400، صفحه 383-398
جواد فتاحی مقدم؛ سیده الهام سیدقاسمی؛ طاهره رییسی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.