آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,964
تعداد مقالات20,605
تعداد مشاهده مقاله28,288,712
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,422,127

1.

اصلاح کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک با استفاده از روش اصلاح نوری تشدیدیافته به کمک نانو دی‌اکسید تیتانیوم: بررسی خصوصیات کاربردی در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 113-127
رحمت اله پورعطا؛ حمید جهانگیر اصفهانی؛ ایمان شهابی قهفرخی

2.

بررسی تأثیر تلقیح کپک Aspergillus flavus بر تغییرات میزان اسیدهای چرب، اندیس پراکسید و تولید آفلاتوکسین در چهار واریته رایج بادام زمینی برداشت‌شده از سطح مزارع استان گلستان

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 394-402
مریم ابراهیمی؛ مرتضی خمیری؛ یحیی مقصودلو

3.

بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش‌دهی میوه گوجه‌سبز

دوره 15، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 517-527
مسعود تقی زاده؛ اسما اقبال

4.

تأثیر جمعیت علف‌هرز تاج‌خروس (Amaranthus retroflexus L.) بر عملکرد روغن و ترکیب اسیدهای چرب دانه کرچک (Ricinus communis L.)

دوره 10، شماره 3، مهر 1397، صفحه 765-774
علیرضا پیرزاد؛ ناصر جعفرزاده؛ هاشم هادی؛ رامین ملکی

5.

تعیین مناسب‌ترین زمان برداشت میوه زیتون ارقام 'زرد' و 'آربکین' بر اساس ویژگی‌های فیزیولوژیک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 دی 1401
سعیده کیوانفر؛ داود هاشم آبادی؛ بهزاد کاویانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب