1.

اصلاح کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک با استفاده از روش اصلاح نوری تشدید یافته به کمک نانو دی‌اکسید تیتانیوم: بررسی خصوصیات کاربردی در بسته‌بندی مواد غذایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 فروردین 1401
رحمت اله پورعطا؛ حمید جهانگیر اصفهانی؛ ایمان شهابی قهفرخی

2.

بررسی تاثیر تلقیح کپک Aspergillus flavus بر تغییرات میزان اسیدهای چرب، اندیس پراکسید و تولید آفلاتوکسین در چهار واریته رایج بادام زمینی برداشت شده از سطح مزارع استان گلستان

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 394-402
مریم ابراهیمی؛ مرتضی خمیری؛ یحیی مقصودلو

3.

بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش‌دهی میوه گوجه‌سبز

دوره 15، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 517-527
مسعود تقی زاده؛ اسما اقبال

4.

تأثیر جمعیت علف‌هرز تاج‌خروس (Amaranthus retroflexus L.) بر عملکرد روغن و ترکیب اسیدهای چرب دانه کرچک (Ricinus communis L.)

دوره 10، شماره 3، زمستان 1397، صفحه 765-774
علیرضا پیرزاد؛ ناصر جعفرزاده؛ هاشم هادی؛ رامین ملکی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.