1.

بررسی اثرات دمای انبار، اتمسفر و نوع پوشش بسته بندی بر برخی ویژگیهای کیفی بذور زنیان در طی نه ماه انبارداری

دوره 31، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 643-657
گون آی بغدادی؛ مجید عزیزی؛ ناصر صداقت؛ وحید روشن سروستانی؛ حسین آرویی

2.

بهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 13-24
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

3.

پتانسیل آنتی‌اکسیدانی اسانس‌های دارچین، زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور

دوره 15، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 81-88
مریم عزیزخانی؛ فاطمه آدینه پور

4.

تولید و بهینه‌سازی ویژگی‌های نانوکامپوزیت زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان /نانوفیبرآلی حاوی اسانس‌های مرزنجوش بخارایی و زنیان و کاربرد آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کلزا

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 907-927
عیسی جاهد؛ هادی الماسی؛ محمد علیزاده خالد آباد


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.