آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,585,317
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,675,379

1.

The Impact of Insufficient and Excess Cash on Future Performance

دوره 2، شماره 2، مرداد 2018
Hassan Chenari؛ roya darabi

2.

اثر آنتی بیوتیک و جایگزین های احتمالی آن (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد، خصوصیات تخم مرغ و متابولیت های خونی مرغ های تخم گذار تجاری

دوره 6، شماره 3، مهر 1392، صفحه 208-217
مصیب شلایی؛ سید محمد حسینی

3.

اثرات استفاده از تفاله سیب و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون در مرغ‌های تخم‌گذار 65 تا 76 هفتگی

دوره 8، شماره 2، تیر 1395، صفحه 340-350
شهباز نورانیان؛ علی نوبخت

4.

اثرات استفاده از جیره تولک حاوی پودر یونجه در مقایسه با محرومیت غذایی، بر تغییرات فراسنجه های خونی در خلال دوره تولک و عملکرد تولید در مرغان تخمگذار تجاری

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 77-86
احسان شهرامی؛ محمود شیوازاد؛ حسن رکنی

5.

اثرات استفاده از سطوح مختلف پوست هندوانه با و بدون آنزیم بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌‌های بیوشیمیایی خون و صفات ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 57-72
ولی قربانعلی نژاد؛ علی نوبخت

6.

اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین در گامه انتهایی آبستنی بر عملکرد، تولید پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بزهای سیستانی

دوره 11، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 27-43
رقیه رحمانی فیروزی؛ اسداله تیموری یانسری؛ عیسی دیرنده

7.

اثرات سطوح مختلف ترئونین و تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد رشد، بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت شرایط دمای بالای محیطی

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 569-583
حسینعلی قاسمی؛ ایمان حاج خدادادی؛ محمد حسین مرادی

8.

اثرات سطوح مختلف دانه باقلای بدون تانن بر عملکرد و برخی پاسخ‌های فیزیولوژیکی جوجه‌های گوشتی

دوره 15، شماره 3، مهر 1402، صفحه 445-461
مجید کاظمی گرجی؛ شکوفه غضنفری؛ کاظم یوسفی کلاریکلایی؛ کریم نوبری؛ سید داود شریفی؛ فاطمه شیخ

9.

اثرات سطوح مختلف مکمل‌های معدنی و ویتامینی بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار با جیره‌های بر پایه‌ی گندم و ذرت

دوره 4، شماره 4، دی 1390
علی نوبخت

10.

اثرات مخلوط تفاله‌های انار، انگور، سیب و لیموترش با و بدون آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 11، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 59-72
اشکان صدیقی؛ علی نوبخت

11.

اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 3، مهر 1396، صفحه 328-339
نسیم بیدار؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مهدی وریدی؛ محمد محسن زاده

12.

اثر استفاده از متیونین محافظت شده (مپران) در سطح مزرعه ای در اوایل دوره شیردهی بر عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 4، شماره 2، تیر 1391
محمد خوروش؛ حسین یزدانی؛ احسان محجوبی؛ رسول کوثر؛ غلام رضا قربانی خراجی

13.

اثر استفاده از مخلوط عصاره گیاهان دارویی بر عملکرد، خصوصیات لاشه، متابولیت‌های سرم خون و فعالیت آنزیمی در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 4، دی 1397، صفحه 446-460
زهرا تهامی؛ مصیب شلایی؛ سید محمد حسینی

14.

اثر افزودن پروتکسین و اسانس نعناع، آویشن و دارچین به شیر بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های شیرخوار نژاد هلشتاین

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 161-173
فرشید صراف؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران

15.

اثر افزودن ریشه گیاه باریجه (Boiss Ferula gummosa) به جیره غذایی بر عملکرد، میکروبیولوژی روده و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 2، تیر 1392
زهرا عبدالهی زاوه؛ احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان

16.

اثر بافت فیزیکی خوراک بر عملکرد و رفتارهای تغذیه ای در جوجه های گوشتی

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 359-364
مینا طرقیان؛ رضا وکیلی

17.

اثر بیوچار پسماند ‌تر شهری، پروبیوتیک و زئولیت بر بهبود عملکرد، ایمنی و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی

دوره 15، شماره 4، دی 1402، صفحه 529-545
شکوفه حسنوند؛ علی خطیب جو؛ حسن شیرزادی؛ یحیی محمدی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ درخشنده رحیمی

18.

اثر پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی‌لاکتیسی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، بافت‌شناسی و فلور میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 8، شماره 3، مهر 1395، صفحه 455-467
مهدیه مظفری؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان

19.

اثر تراکم انرژی و مواد مغذی جیره‌ غذایی بر عملکرد و کیفیت تخم‌مرغ در دوره پس از تولک‌بری مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 197-209
سعید باقری؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن نصیری مقدم؛ حیدر زرقی

20.

اثر تفاله‌‌های لیمو، انگور و سیب بر عملکرد، صفات لاشه، خصوصیات دستگاه گوارش، مورفولوژی روده و صفات ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 7، شماره 4، دی 1394، صفحه 466-477
کیوان صادقی؛ علی نوبخت

21.

اثر جایگزینی تریتیکاله و مکمل آنزیمی (زایلاناز-بتاگلوکاناز) در جیره رشد بر عملکرد، وزن نسبی اندام های گوارشی، چسبندگی محتویات و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی

دوره 8، شماره 2، تیر 1395، صفحه 298-312
حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی

22.

اثر جایگزینی سطوح مختلف جلبک سارگاسوم ایلیسیفولیوم به جای سیلو بر عملکرد و فرآسنجه‌های خونی وشکمبه ای بره های زل

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 279-285
علیرضا ولی کمال؛ تقی قورچی؛ مهدی فرحپور؛ آشور محمد قره باش؛ رحمت سمیعی

23.

اثر جایگزینی کنجاله سویا با دانه کامل سویا‌ی برشته شده بر عملکرد رشد، صفات لاشه و برخی فراسنجه‌های خون جوجه‌ خروس‌های گوشتی

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 123-135
مهدی میهن دوست؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان

24.

اثر دو سطح پروتئین خوراک آغازین و شیر مصرفی بر عملکرد، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و نرخ عبور در دستگاه گوارش گوساله‌های هلشتاین

دوره 11، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 1-15
نسرین مهرداد؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ محمد خوروش

25.

اثر سطوح تریتیکاله و مکمل آنزیمی در جیره آغازین بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 4، دی 1390
حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمدرضا راجی؛ علیرضا هروی موسوی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب