تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,800 |
تعداد مقالات | 19,140 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,442,642 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,763,231 |
1. | تأثیر پوشش خوراکی ترکیبی بر پایه صمغ کتیرا و آلوئهورا بر کیفیت پس از برداشت توتفرنگی طی انبارداری | |
دوره 13، شماره 3، مرداد و شهریور 1396، صفحه 39-54 | ||
آریو امامی فر؛ سودابه باوایسی | ||
2. | تأثیر پوشش ژل آلوئهورا و کنسانتره پروتئین آبپنیر بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی فیله مرغ سرخشده | |
دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 501-515 | ||
خدیجه سادات طباطبایی؛ محمد فاضل | ||
3. | تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئهورا بر ترکیبات زیستفعال گوجهفرنگی گیلاسی حین نگهداری در دماهای مختلف | |
دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 21-39 | ||
سمانه منجم؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر | ||
4. | سینتیک نفوذ ترکیبات فنولی پسماند انگور در ژل آلوئه ورا حین آبگیری اسمزی | |
دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 767-776 | ||
الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ فرزاد غیبی | ||
5. | مدلسازی فرایند خشک شدن لایه نازک ژل آلوئهورا | |
دوره 12، شماره 3، مرداد و شهریور 1395، صفحه 362-370 | ||
مهدی مرادی؛ مهرداد نیاکوثری؛ ارمغان اعتمادی | ||