آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,607
تعداد مشاهده مقاله28,637,916
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,469,650

1.

ارزیابی صفات کمی و کیفی نعناع‌فلفلی (Mentha piperita L.) در چین‌های اول و دوم تحت تأثیر کاربرد تلفیقی کودهای شیمیایی، نانو و مایکوریزا

دوره 17، شماره 2، تیر 1398، صفحه 327-345
علی استادی؛ عبدالله جوانمرد؛ محمدرضا مرشدلو؛ سارا ملاعلی عباسیان

2.

ارزیابی کاربرد بیوچار به‌همراه کودهای آلی و زیستی بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه نعنا فلفلی (Mentha piperita L.) در کشاورزی اکولوژیک

دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 561-578
فائزه زعفریان؛ وحید اکبرپور؛ محمد کاوه؛ مریم حبیبی

3.

تأثیر زمان برداشت و روش‌های خشک کردن بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) در شرایط آب و هوایی شیروان

دوره 38، شماره 1، اردیبهشت 1403، صفحه 133-146
حمیرا حاتمی؛ قربانعلی رسام؛ علیرضا دادخواه

4.

ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاح‌شده

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 639-651
ستاره حسین زاده؛ آرام بستان؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ محبت محبی

5.

کاربرد قارچ میکوریز (Rhizophagus intraradices) و کود نیتروژنه در رژیم‌های مختلف آبیاری بر خصوصیات کمّی و کیفی نعناع‌فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 89-118
عبدالله جوانمرد؛ علی استادی؛ مصطفی امانی ماچیانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب