آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,668,983
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,029,520

1.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 295-306
علی مهربان شندی؛ مهران اعلمی؛ شبنم مختاری

2.

بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 583-593
محمدعلی حصاری نژاد؛ عاطفه عارفخانی؛ علی رافع؛ فاطمه جاویدی؛ علیرضا صادقیان

3.

تأثیر فواصل مختلف آبیاری بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک اکوتیپ‌های مختلف گوار (Cyamopsis tetragonaloba)

دوره 12، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 156-170
منیره دادگر؛ سمیه رستگار؛ حسین پیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب