آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,127
تعداد مقالات21,999
تعداد مشاهده مقاله94,216,548
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,079,572

1.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 295-306
علی مهربان شندی؛ مهران اعلمی؛ شبنم مختاری

2.

بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 583-593
محمدعلی حصاری نژاد؛ عاطفه عارفخانی؛ علی رافع؛ فاطمه جاویدی؛ علیرضا صادقیان

3.

تأثیر فواصل مختلف آبیاری بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک اکوتیپ‌های مختلف گوار (Cyamopsis tetragonaloba)

دوره 12، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 156-170
منیره دادگر؛ سمیه رستگار؛ حسین پیری

4.

واکنش گوار (Cyamopsis tetragonoloba L.) به تاریخ کشت و فواصل ردیف در جیرفت

دوره 15، شماره 1، خرداد 1403، صفحه 93-112
سمیره دژبان پور؛ احمد آئین؛ مرتضی اشراقی نژاد؛ محمد حسن شیرزادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب