1.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 295-306
علی مهربان شندی؛ مهران اعلمی؛ شبنم مختاری

2.

بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 583-593
محمدعلی حصاری نژاد؛ عاطفه عارفخانی؛ علی رافع؛ فاطمه جاویدی؛ علیرضا صادقیان

3.

تأثیر فواصل مختلف آبیاری بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک اکوتیپ‌های مختلف گوار (Cyamopsis tetragonaloba)

دوره 12، شماره 1، بهار و تابستان 1400، صفحه 156-170
منیره دادگر؛ سمیه رستگار؛ حسین پیری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.