آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,386,047
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,393,153

1.

اثرات امواج فراصوت بر راندمان، بافت و برخی خصوصیات کیفی پنیر

دوره 14، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 41-51
مهدی حسینی بحری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

2.

بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 583-593
محمدعلی حصاری نژاد؛ عاطفه عارفخانی؛ علی رافع؛ فاطمه جاویدی؛ علیرضا صادقیان

3.

تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 620-630
امیر عباس امید فر؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی

4.

مقایسه ویژگی‌های کیفی برگه خرمالو خشک‌شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 654-664
عاطفه فرهمند؛ سیده فاطمه موسوی بایگی؛ مسعود تقی زاده؛ امین ضیافروغی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب