تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,873 |
تعداد مقالات | 19,713 |
تعداد مشاهده مقاله | 11,929,213 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,630,160 |
1. | اثرات امواج فراصوت بر راندمان، بافت و برخی خصوصیات کیفی پنیر | |
دوره 14، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 41-51 | ||
مهدی حسینی بحری؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||
2. | بررسی ویژگیهای کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کمچرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار | |
دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 583-593 | ||
محمدعلی حصاری نژاد؛ عاطفه عارفخانی؛ علی رافع؛ فاطمه جاویدی؛ علیرضا صادقیان | ||
3. | تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان بربری | |
دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 620-630 | ||
امیر عباس امید فر؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی | ||
4. | مقایسه ویژگیهای کیفی برگه خرمالو خشکشده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز | |
دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 654-664 | ||
عاطفه فرهمند؛ سیده فاطمه موسوی بایگی؛ مسعود تقی زاده؛ امین ضیافروغی | ||